...

Красота на 90-те: Какво изглежда Cindy Crawford като в бикини в Instagram и в реалния живот

Синди Крауфорд – 55 години, но все още остава една от най-красивите жени в света. Той не престава да влиза в изключването в лъскави списания.

Интересното е, че моделът рядко се разделя на феновете в Instagram снимки в бански костюм, въпреки че тя има идеална фигура. Въпреки това, някои снимки на модела в бански костюм след като цяло удари мрежата.

Красота на 90-те: Какво изглежда Cindy Crawford като в бикини в Instagram и в реалния живот

Правилно хранене – залог на красив външен вид

Както всички жени внимателни за външния им вид, Синди Кроуфорд се опитва да яде право. На сутринта тя пие протеинов коктейл и зелен чай, яде пиле със зеленчуци за обяд, и суши или паста предпочитат за вечеря.

Така че гладът не знае за себе си, моделът винаги носи ядки или нарязана ябълка и сирене. Закуските ви позволяват да угасвате усещането за глад на основното хранене.

Красота на 90-те: Какво изглежда Cindy Crawford като в бикини в Instagram и в реалния живот

„В края на обяда ям парче тъмен шоколад“, споделен Кроуфорд. Според нея, ако искате нещо – трябва да го ядете, но в малки количества. Разбира се, моделът също се занимава със спорт – тя обожава колоезденето и семката.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Ivana Ivanova

    Как можем да разберем и сравним визията на Cindy Crawford в бикини на Instagram с тази в реалния живот?

    Отговор
    1. Todor

      За да разберем и сравним визията на Cindy Crawford в бикини на Instagram с тази в реалния живот, трябва да имаме предвид, че социалните мрежи като Instagram се използват за показване на най-добрите идеални моменти от живота на човека. Снимките могат да бъдат обработени и редактирани, което води до идеализирана визия. В реалния живот визията на всеки човек може да бъде различна поради фактори като осветление, ъгъл на снимане и дори наличието на Photoshop. Затова е важно да се има предвид, че реалността може да бъде различна от тази, която се представя в социалните мрежи.

      Отговор
Добавяне на коментари