...

Комбинирайте работата, отглеждайте децата и запазете фермата в същото време – задачата не е от белите дробове. Австралийски дава спасителна способност как да опрости живота

Всички жени знаят как не е лесно да се комбинират много случаи и не винаги има асистенти. Стефани Пайс има две деца и тя не знае какво е трудно за жените.

Вземете нейните съвети за бележката! Стефани разказва как да запази къщата по ред без стрес и умора. Всички гениални просто!

Комбинирайте работата, отглеждайте децата и запазете фермата в същото време - задачата не е от белите дробове. Австралийски дава спасителна способност как да опрости живота

5 основни правила

Готвене

Детайлът на бъдещето ще спаси не само пари, но и време. Stephanie препоръчва да се готвят толкова много сили и продукти, а след това замразяват ястия. Тя също намалява зеленчуците, за да ги използва за една седмица.

График за почистване

Много от тях правят една грешка – всички икономически дела са оставени за уикенда и когато дойдат – нищо не остава. Всичко може да бъде фиксирано! Измийте ястията веднага след хранене и избършете прашните повърхности. Най-важното е, че той отива в навик, тогава ще го направите на машината.

Първо пране

Поради натрупаните мръсни дрехи, искам да взема главата си в паника и книга: „Караул!“Австралийците не се опитва да донесе на това – тя хвърля нещата в пишеща машина от вечерта и те вече са нови.

Комбинирайте работата, отглеждайте децата и запазете фермата в същото време - задачата не е от белите дробове. Австралийски дава спасителна способност как да опрости живота

Ранно събуждане

Младата майка съветва да стане в зората. Разбира се, в този случай ще трябва да си лягате по-рано, но си струва. Докато децата все още спи, можете да приготвите закуска и да дъвчете сухите дрехи. Това ще помогне да се избегне бързане сутрин.

Функционално оборудване

Стефани отдавна оценява модерно оборудване. Ако все още нямате такива устройства, като кафемашина, мултиконик и съдомиялна машина – може би е време да ги закупите? Multicoker – отличен домашен асистент. Младата майка оставя пиле в това устройство до вечерта и докато тя се подготвя в бавен режим, тя може да повтори други неща.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Anton Kolev

    Звучи интересно, но каква е тайната на австралийския метод? Какви са съветите и техниките, които могат да помогнат на работещите родители да се справят със задачите и отглеждането на децата? Моля, споделете повече информация и опит от австралийското решение за опростяване на живота. Би ли го препоръчали?

    Отговор
Добавяне на коментари