...

5 Ефективна спасителна: Какво да направите, така че обувките да не се плъзгат върху леда

Въпреки факта, че зимата свършва (следващата седмица ще има пролет), в някои региони все още е много студено. Въпросът за обувките без приплъзване остава от значение.

5 Ефективна спасителна: Какво да направите, така че обувките да не се плъзгат върху леда

Какво може да се направи с обувки, за да се разхождат упорито по улиците и да не се страхуват да носят торбички, пълнени с продукти, от магазина?

Шкурка – да помогне

Този бюджетен път беше известен на нашата прабаба и празни баби. Тази опция е в състояние да улесни живота ви за 2-3 дни. Какво правим? Ние разтриваме подметката на финозърнестият шум и смело напускаме къщата!

„Декорация“ подметки

В старите дни хората отидоха на ботуши и не изпитаха проблеми с плъзгаща се подметката. Ако не сте готови да носите такива обувки, направете следното: Нарежете малко усещане (малки ивици) на подметките и обувките, в които отивате. Сега можете спокойно да отидете за хлъзгав път.

Телеопластика за подметки

Този метод ще се побере перфектно, ако спешно трябва да отидете някъде и лед. Нарежете левкопластиката на лентите и ги залепете към единствената. За всяка обувка или зареждане, ще има достатъчно 3 ленти. Това няма да направи вашите обувки 100% безопасни, но така ще бъде по-лесно да се движите по лед.

Лепило за смазване

Подметката от зимните обувки може да бъде изобилно смазана с лепило (тази опция е подходяща, ако не сте страшни, за да развалите обувки). Вземете лепилото „момент“ и изобилно смазвайте подметката. Докато не е напълно сухо – поръсете пясъка. Когато лепилото изсъхне – можете да отидете да завладеете ледените пътища.

Купете ледени дрес

Най-лесният вариант е да закупите специални ледени пътувания. Те ще бъдат 100% отбрана. За тях за дълго време, ги разтривайте със суха кърпа след всяка разходка.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Desislava Ivanova

    Как можем да предпазим обувките си от плъзгане по леда? Има ли някакъв специфичен начин или препарат, който да помогне в това отношение?

    Отговор
Добавяне на коментари