...

Черният петък на изходящата година: как да не се заблуждаваме и да не съжалявате за покупките

В навечерието на новата година започва сезонът „Черно петък“. Те са обявени за различни магазини, мрежи и те, като магнит, монтирани и водят до големи отстъпки. Как да не станете жертва на измама и не съжалявайте за покупките?

Според статистиката средните отстъпки в периода на „черни петък“ са около 40-50%. В същото време, въпреки че се нарича действие „петък“, много магазини правят цял ​​период от отстъпки – за една седмица или повече и затова не бързат да вземат всичко, което ми харесваше. Има време да се огледа, попитайте колко наистина трябва да бъдем горчиво да не съжалявате за пазаруване.

Черният петък на изходящата година: как да не се заблуждаваме и да не съжалявате за покупките

Експерти съветват предварително да планирате списък с това, което бих искал да купя за отстъпки. Това ще не помогне да се обърнете допълнително, само върху това, което е наистина необходимо.

Не приемайте нередовни стоки. Често именно те се предлагат на отстъпка, защото стоките с борбата с стоките и ще поеме, защото ще възпрепятстват морално, ще излезе от мода. Това се отнася до марките, притурки.

Има и покупки, които никога не излизат от модата. Тези експерти включват животински продукти, домакински уреди, домашен текстил, бижута, сувенири, ваканционни пътувания.

Черният петък на изходящата година: как да не се заблуждаваме и да не съжалявате за покупките

Не бързайте да вземете последната пола на атрактивна цена. Намерете това или същото на уебсайта на производителя, погледнете първоначалната официална стойност, тя ще ви помогне да разберете, Истинска отстъпка прави търговска точка или въображаемо.

Някои продавачи надценяват цените, така че в периода на „черно петък“ „щедро“ да възстановят това, което са добавили. Това е лъжа.

Черният петък на изходящата година: как да не се заблуждаваме и да не съжалявате за покупките

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Anton

    Как да разчетем реалните отстъпки и да не попаднем в измамнически капани по време на Черния петък? Как да бъдем сигурни, че ще направим добри покупки и няма да съжаляваме по-късно?

    Отговор
  2. Ekaterina Koleva

    Какви са най-добрите стратегии, които можем да използваме, за да не се заблуждаваме по време на Черния петък и да не съжаляваме за покупките след това? Как можем да избегнем излишни разходи и да вземем само това, което намерно сме планирали да купим? Моля, споделете вашите съвети и препоръки.

    Отговор
Добавяне на коментари