...

Леда кофа за повръщане: офицерът на хотела каза, с какви мръсни неща трябва да си взаимодействат

Както казват, във всяка професия има и изоставени и професионалисти. Служителите на хотелите трябва да не са лесни, защото не всички гости са чисти и чисти. В допълнение, служителите на самия хотел не работят много добре ..

На сайта Reddit, работникът на хотела реши да разкаже за най-мръсните неща, които не се справят с прислужниците. Той предпочиташе да остане анонимен.

Леда кофа за повръщане: офицерът на хотела каза, с какви мръсни неща трябва да си взаимодействат

Мръсни неща

За да утошили цени на гостите на хотела, се надяват на разположение на персонала – почистващи средства, например, почти никога не измиват чаши от четки за зъби, но те са просто глупави. В допълнение, очилата не са в най-доброто състояние – работникът на хотела съветва посетителите да ги измиват няколко пъти с почистващ агент, преди да решат да пият чай или кафе.

Прислужниците не се ангажират с избърсване на прах, натрупан на телевизионната конзола, въпреки факта, че посетителите винаги се свързват с този елемент. Според анонимен, туристите трябва винаги да приемат със себе си средства за дезинфекция и за безопасно пренебрегване на независимите почистващи повърхности на нещата.

Преди това проучването показа, че най-мръсното нещо в хотела – кофа за лед. Гостите могат да го използват по време на повръщане и много бактерии се натрупват върху него.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Georgieva

    Какви конкретно мръсни неща трябва да взаимодействаме, когато използваме леда за повръщане и защо се налага да сме налице с тях в хотела?

    Отговор
Добавяне на коментари