Дъщеря Ozzy Osborne загуби тежест за карантина за 39 кг

Поради коронавируса в много страни, карантина. Всеки изпитва силно по свой начин: някои са овладявали нови умения, други гледат телевизия, но Кели Осбърн реши да се справи с това. 35-годишният британски певец, дизайнер и актриса загуби тегло с почти 40 кг! Може би Кели ще сподели с нас тайната им отслабване?

Дъщеря Ozzy Osborne загуби тежест за карантина за 39 кг

Трансформация Кели Осбърн

Дъщерята на известния рок музикант Ози Осборн – Кели Осбърн никога не е бил тънък и мнозина са запомнени с великолепните си форми. Знаменитостта удари абонатите си – в Instagram тя постави селфи, която беше забележимо загубена. Много я хвалят за целенасоченост и отбелязаха, че певицата се е променила много.

– О, Боже, колко сте загубили тегло!- „,“ зашеметяваща работа върху себе си, Кели!- „,“ сте станали подобни на мама, и двете красавици!“Това е, което вдъхновяващи коментари получиха Кели Осбърн от Фоловери. В един от коментарите тя отговори, че самата не може да повярва в „магическата“ трансформация.

В коментарите към друга снимка актрисата и певицата отговориха, че не може да се хвали резултата, тъй като загубата на тегло не е лесна за нея. Тя работи усилено върху себе си и най-важното, че резултатът й се радва. Знаменитост не разкрива тайната си на загуба на тегло, но можете да направите предположения как успя да отслабне.

Тайната загуба на тегло

През май Кели Осборн посети социалното вечеря на Hellofresh, което сподели, че има здравословно хранене и не яде алкохол повече от 2 години. Също така преди няколко години тя включваше зареждане сутрин сутрин.

Сутрешното зареждане се извършва веднага след пробуждането и преди да не е необходимо да се затопли. Тя може да прави хора, независимо от възрастта. За зареждане не изисква помощни черупки като гири. WCE, какво се изисква – да запомните някои движения и да ги повторите всяка сутрин.

През 2019 г. Кели призна, че ще посвети само 2020. Певицата през цялото време трябваше да се въздържа, за да не разстрои някого и също осъзна, че нуждите на другите са поставени над собствените си. Но сега всичко се е променило!

Прочетете повече  5 мода излиза на Ирина Шайк, която можете да повторите това лято

Дъщеря Ozzy Osborne загуби тежест за карантина за 39 кг

Може да се предположи, че Кели трябва да се ограничи във всичко, за да не се възстанови. Това е друга от тайните на загуба на тегло – диета. Кели и тя отслабваше, но след това отново се върна към предишните форми. Сега тя изглежда невероятно, дори не мога да повярвам, че след няколко месеца ще бъде 36.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Как успя дъщерята на Ози Осборн да отслабне с 39 кг по време на карантината? Бих искал/а да науча повече за нейния метод и какви тренировки или физически упражнения е практикувала.

    Отговор
Добавяне на коментари