...

Мода за семейни ценности: Манго Мини Ме въведе идеи за дрехи за мама и дъщеря

Тандемът „мама-дъщеря“ е много трогателен не само по отношение на емоциите. Те бяха вдъхновени от марката Mango Mini, за да създам стилни дрехи за майки и дъщери. Защо така? Да, защото винаги сте по-добри и по-интересни от един, дизайнерите смятат. Много трогателна семейна колекция беше представена от Масон на Лесли и дъщеря й Лили.

В сърцето на колекцията – нещата са удобни и модерни, това е практичността и удобството на чорапите, които са най-важният критерий, който създателите се придържат. Тук и блузи с отпечатъци в етнически стил, сдвоени сарагини в стила на 70-те години, удобни поли и удобни загива за активни и движещи се въздушни и семейни игри.

Мода за семейни ценности: Манго Мини Ме въведе идеи за дрехи за мама и дъщеряМода за семейни ценности: Манго Мини Ме въведе идеи за дрехи за мама и дъщеря

Където майката отива с дъщеря си, те няма да останат незабелязани. Тук е райе пуловер, за да се съберат хладна вечер, за да седне в парка на пейката, но бански костюми, за да се забавляват да прекарат почивка на плажа.

Мода за семейни ценности: Манго Мини Ме въведе идеи за дрехи за мама и дъщеряМода за семейни ценности: Манго Мини Ме въведе идеи за дрехи за мама и дъщеря

Колекцията вече е пристигнала в продажба. Не може да се каже, че нещата в нея принадлежат към категорията на евтиния, бюджет. Но дори и да не ги купите дори, винаги можете да шиете нещо подобно на себе си и дъщеря или да го поръчате в ателие. Сдвоени тандемни рокли, допълващи се един друг, Трябва да „звучат заедно“, И ключовите идеи за такива изображения са представени в тази колекция.

Мода за семейни ценности: Манго Мини Ме въведе идеи за дрехи за мама и дъщеря

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Todor Marinov

    Аз не мога да разбера дали колекцията на Манго Мини Ме включва идеи за дрехи за баща и син или това е само за майка и дъщеря. Моля, ако някой има информация, да ми каже! Бих била любопитна да разбера повече за тази модна тенденция за семейните ценности.

    Отговор
    1. Zlatan

      Колекцията на Mango Mini Me включва идеи за дрехи за цялото семейство – майка, баща, дъщеря и син. Тя е предназначена за семейства, които обичат да се обличат в подобни или координирани тоалети. Тази модна тенденция подчертава връзката между родителите и децата им чрез общ стил и дизайн на дрехите. Ако искате да научите повече за Mango Mini Me, препоръчвам да посетите уебсайта на бранда или да се обърнете към служител на магазина за допълнителна информация.

      Отговор
Добавяне на коментари