...

Дата сляпо: Учителят от Хейстингс видя, че е стеснен малко преди церемонията. Като нейния младоженец?

25-годишният учител Мишел от английския град Хейстингс се съгласи да се запознае с сляпо, както е докладвано от дневното пощенско издание. Последния път, когато тя беше в отношенията преди 3 години. Според момичето тя обича да бъде във връзка, но няма датист в духа!

Това е, че тя се чувства неловко върху тях: тя или мълчание или носи безсмислица от Франк. Поради нежеланието да се ходи на дата Мишел и се съгласи да участва в британското телевизионно шоу „Женен на пръв поглед“.

Дата сляпо: Учителят от Хейстингс видя, че е стеснен малко преди церемонията. Като нейния младоженец?

Перфектна двойка за Michelle – мениджър продажби

Мишел каза предварително: тя иска вид, грижовен и забавен човек, който винаги е готов за открит диалог. Специалистите, поканени на шоуто, разгледаха въпросниците кандидатки, и избраха човек сред тях, подходящ за мишел изисквания.

Изборът падна на мениджъра по продажбите – 31-годишен Оуен. Глубът призна, че винаги изглежда уверен, но преди една привлекателна жена смущаваща.

Въпреки взаимното вълнение, сляпото датата завърши с успешно – булката и младоженецът се харесваха един на друг. Мишел преброи Оуен много приятен човек и той, от своя страна, беше очарован от бъдещата булка. След шоуто, младоженците започнаха да живеят заедно, не е чудно, че са посетили шоуто!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kremena Georgieva

    Може би сте били изненадани от видяното и сега се чудите какъв младоженец ще имате. Какъв е вашият опит със запознанства и разговори с него до момента? Имате ли силни връзки и общи цели? Как се чувствате заедно и как ви обработва в ежедневието? Важно е да говорите с партньора си и да обсъдите всякакви съмнения или притеснения.

    Отговор
Добавяне на коментари