161 + лежащ в леглото в леглото, каза за # 171 + Уникален имот & # 187 + Тяло

Роза Сиабитова – светъл и харизматичен телевизионен водещ „Да се ​​оженим!“Разбира се, често водят до поддържане на рейтинга на програмата, защото в живота те могат да бъдат напълно различни хора.

Роза каза в своята Instagram на всеки, който наблюдава живота й, какво е болен. Тя сподели, че ако нейните „изискват от тялото“, тя може да лети в леглото и да деактивира телефона.

161 + лежащ в леглото в леглото, каза за # 171 + Уникален имот & # 187 + Тяло

„Не знам колко ще продължи почивката ми“, казва телевизионният водещ

Според Rosa Xiabitite тя не е здрава. В Instagram тя каза, че има уникален имот – когато тялото се нуждае от почивка, той буквално я принуждава да лежи в леглото. Когато се случи на една роза, тя не се съпротивлява и послушава екипа на тялото.

„Изключвам телефона и ден, разположен в леглото. За мен идва сезонът на физическото и същественото мълчание. Не знам колко ще продължи почивката ми – каза тя на абонатите, на които започнаха да я подкрепят.

– Имате разбираем организъм!»“ Добре направено, което не се съпротивлявате „,“ сънят е един от най-добрите и най-важното, свободните лекарства „,“ и не трябва да се съпротивлявате!»“ Имате настроение за поставяне на вода „- такива коментари са получили swaha от абонатите си за грижа.

Роза Сиабитова – от онези хора, които лесно казват всичко в лицето, за което много от нея не харесват. Но има и тези, които оценяват такова качество.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Borislav

    Как тялото може да говори за уникален имот, докато лежи в леглото в леглото?

    Отговор
  2. Diana Georgieva

    Кажете ми, това „Уникален имот“ и „Тяло“ са имена на някакви филми, книги или нещо друго? Моля, опишете малко повече за тях, за да мога да разбера контекста.

    Отговор
Добавяне на коментари