...

Вторият живот на старите неща: популярността на метаболизма нараства в Русия

Връща се в Русия Практика на споделяне на стари неща. Разменените срещи все повече се подкрепят от голям брой хора, които са отговорни за съзнателното потребление. Същността се свежда до факта, че всяко нещо има правото на втори живот, а старата ви пола може да бъде границата на сънуването на някого. Хората обменят неща, които са престанали да са необходими.

Най-често суапът се комбинира по теми, например, днес само спортно облекло и обмен на обувки, и утре – вечерни рокли и обувки. Много популярни срещи, които обменят детски неща – децата растат бързо и купуват дрехи и обувки и обувки бързо престават да бъдат необходими.

Вторият живот на старите неща: популярността на метаболизма нараства в Русия

Продажбата и допълнителната такса не са предоставени, всъщност пари в тази сделка обикновено отсъстват. Само един човек предлага ненужно нещо, а другият я отвежда, ако мисли, че може да дойде в полезен.

Съзнателното потребление предполага намаляване на броя на закупените нови дрехи и обувки, тъй като статистическите данни показват колко силно се отразява модната индустрия засяга състоянието на природата. Потреблението нараства и през последните 15 години хората започнаха да купуват с 60% повече дрехи. Това осъществява увеличение на броя на несъпечатаните текстилни отпадъци.

Експертите в областта на екологията са уверени, че критичната ситуация ще стане много скоро – до 2025 година.

Замяна на участниците в Общността са уверени, че да обменят неща, те допринасят за опазването на климата на планетата.

Вторият живот на старите неща: популярността на метаболизма нараства в Русия

За да започнете да участвате в суап, изисква Честен подход. Нещата трябва да бъдат добри, с добро качество, високо качество. Опитвате се да прикриете и да скриете недостатъците не трябва да бъдат несвързани, участникът ще бъде изключен от проекта.

В социалните мрежи са представени страниците на всички суапове и ако желаете, можете да намерите този, който се държи във вашия регион. Има само онлайн суапове или проекти, в които участниците се намират в действителност, комуникират и намират не само уникални неща без разходи, но и нови приятели и хора.

Вторият живот на старите неща: популярността на метаболизма нараства в Русия

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stefan Petrov

    Защо точно в Русия метаболизмът става все по-популярен? Какви са причините за това явление и как той се възможно променя вторият живот на старите неща? Има ли някакви конкретни фактори, които подпомагат нарастването на интереса към метаболизма в Русия? Бих искал/а да науча повече за тази тенденция и какво го насърчава.

    Отговор
Добавяне на коментари