...

Babushkin гърдите: стилистите казаха на това модерно може да бъде намерено в старите неща

Известен блогър и стилист Анна Ернандес дъжд казал на какво твърдят това Модна есен. За да бъдеш стилен, сега не е нужно да ходиш на скъп бутик, сигурен съм Анна, защото се върнаха Ретро тенденции от 70-те години, Ето защо, много мода може да бъде намерена в старите неща, които много от тях се съхраняват в сандъците на баба на Антолело, в складовото помещение, в лоджия.

Време е да видим и Изберете за себе си ново старомодно нещо, Неща Анна.Какво си струва да се обърне внимание на първо?

Babushkin гърдите: стилистите казаха на това модерно може да бъде намерено в старите неща

един. Приготвени рокли и широки колани

През следващия сезон следва фокусирайте върху кръста. Обемните неща вече не са отменени, но те ще „спасят“ широки колани и колани, които нашите майки и баби носеха преди около четири десетилетия преди около четири десетилетия. Смело нанесете широк колан и на роклята и якето, и към жилетката.

Ако талията е в плачевно състояние, по-добре е да се подчертае лекотата на краката.

Babushkin гърдите: стилистите казаха на това модерно може да бъде намерено в старите нещаBabushkin гърдите: стилистите казаха на това модерно може да бъде намерено в старите нещаBabushkin гърдите: стилистите казаха на това модерно може да бъде намерено в старите нещаBabushkin гърдите: стилистите казаха на това модерно може да бъде намерено в старите неща

2. Широки рамене

Те отново са в мода. Чувствайте се свободни да доставят якета на дните на деветдесетте, дъждобрани и палта с хипертрофични рамене. Собствениците на малък растеж и тънък фигура с тенденция трябва да бъдат внимателни, ако се движите, изображението може да бъде получено не модерно, но комедия.

Babushkin гърдите: стилистите казаха на това модерно може да бъде намерено в старите неща

3. Кожа и Велвевец

Това е – Два най-популярни материала за предстоящата есен, Сигурен съм Анна. Смело миене в стари запаси или купуват в кожена рокля или кадифени панталони с високо покритие.

Ако имате късмет да намерите кожено яке или палто – Това ще бъде отлично допълнение.

Тези тъкани увеличават обемите ви визуално и следователно този факт трябва да обърне внимание на тези, които биха искали да скрият допълнителни томове и килограми.

Babushkin гърдите: стилистите казаха на това модерно може да бъде намерено в старите нещаBabushkin гърдите: стилистите казаха на това модерно може да бъде намерено в старите неща

4. Клетка

Карирани отпечатъци – истински хит на тази есен. Такива неща могат да се носят с дънки, класически панталони, поли, с всичко. Важно е само да се помни, казва Анна, че голяма клетка дава външен обем и следователно нещата в голяма клетка трябва да носят тъмни и миниатюрни жени, а малка клетка е подходяща за прикриване на излишните обеми.

Babushkin гърдите: стилистите казаха на това модерно може да бъде намерено в старите неща

пет. Викториански стил

Ако в дълбините на гърдите на баба изведнъж блуза с викторианска яка и потока, помислете, че имате късмет. Предайте, Reanime и смело износване – сега е много модерно отново. Но ако природата щедро ви даде голям бюст, тогава е по-добре да се откажете от такава тенденция да не изглеждате монументално, като паметник на Catherine Great.

6. Романтични неща

Ryushechki, лебеди, лъкове и пъпки отново се върнаха. Във всяко изпълнение, формата, материалът е, че ще намерите на антисоли, абсолютно всички ще бъдат използвани.

7. Квадратни нос

Обикновено няколко такива са на склад всяко семейство. Като правило те се съхраняват като спомен за сватбата на мама или баба, и следователно няма да забранят такива обувки. Ако няма резерви, не бъдете тъжни – Производителите са заловени тенденции и започна да произвежда различни ботуши и обувки с глупави носове.

Анна напомни, че тази есен ще отиде всичко, което е наситено със стила на седемдесетте и осемдесетте години. Панталони-лепило върнати панталони, поли с кокет, рокли с летяща пчела и лък, както и различни малки неща – Baubles, гривни, стари масивни къщички.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Desislava Ivanova

    Интересно! Но тяхната определение за „старите неща“ какво включва? От къде това модерно може да бъде намерено – в търговски обекти или по-скоро на антиквариатни пазари? Има ли препоръки за конкретни места или начини на търсене? Бих бил благодарен за повече информация!

    Отговор
Добавяне на коментари