...

Хемолозите казаха на това, което бижута ще бъде в мода през 2020 година

Специалистите по гемология решиха да дадат няколко полезни съвета на жените при избора на бижута, които ще бъдат В тенденцията следващата година. Може би тази информация е полезна за мнозина, за да се постигнат успешни и полезни новогодишни подаръци на роднини и познати дами.

Очаква се това Най-модерните цветя в бижута и бижута ще бъдат морски нюанси. И настоящият панси от сезона заместник-председател на Международния изследователски институт Панънг Лори Прескондент обяви син. Поради тази причина се очаква пръскане на интерес към камъните на сините и други морски нюанси – Сапфири, Танзанити, Спинел, Син Цирконам, Аквамаринам и Топаз.

Хемолозите казаха на това, което бижута ще бъде в мода през 2020 годинаХемолозите казаха на това, което бижута ще бъде в мода през 2020 годинаХемолозите казаха на това, което бижута ще бъде в мода през 2020 година

Вечният лидер на списъците на тренд няма да се откаже от позицията си на iot – Диамант. Специалистите са уверени, че през следващата година си струва да се обръща вниманието не само за стандартните класически диаманти, но и за необичайно Жълт.

Хемолозите казаха на това, което бижута ще бъде в мода през 2020 година

Тенденция, която все още активно набира скорост, – Декорация със Spiel.

Този минерал се отличава с богатството на нюансите и цветовете, можете да намерите интересни възможности в Blue Spectrum. Докато шпинелът не е възнесъл до върха на списъците на тренда, цената му е доста достъпна, но нарастването на цената, както те изискват, експертите вярват, неизбежно.

Хемолозите казаха на това, което бижута ще бъде в мода през 2020 годинаХемолозите казаха на това, което бижута ще бъде в мода през 2020 година

Бижутоските къщи вече са заявили, че модата за романтични флорални и модели остават в миналото.

Сега силни жени – силни форми. И затова следващата година ще бъде в модната декорация с шипове, ясни геометрични форми, ъгли. Популярно злато е принудено да „се движи“ – все по-интересни модерни решения се извършват в сребро.

Както тази година, в модата ще остане Големи морроцери, Вериги – Дълги и къси, масивни и тънки. Особено бижутери се препоръчва да погледнат веригите, предназначени да не носят на шията, но на ръцете, краката, кесията и дори в косата.

Хемолозите казаха на това, което бижута ще бъде в мода през 2020 годинаХемолозите казаха на това, което бижута ще бъде в мода през 2020 годинаХемолозите казаха на това, което бижута ще бъде в мода през 2020 година

Следващата година експертите вярват, в тенденцията ще останат въплъщения на дърводобив – писма В декорации. Масивните гривни са еднакви за двете ръце, брошки с животински мотиви.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Petar Georgiev

    Кои точно видове бижута са прогнозирани да бъдат в мода през 2020 година? Хемолозите имат ли конкретни предположения или тенденции в тази област? Хвърлете светлина върху очакваните новости и стилове в света на бижутерията през следващата година. Бихме искали да разберем повече информация!

    Отговор
Добавяне на коментари