...

Време е да промените нещо спешно! 4 знака, които ставате леля

Най-лошото нещо, което може да се случи на една жена, е трансформацията в леля. С лели е невъзможно да бъдеш близо, въпреки че самите те не разбират какви са техните проблеми. В това просто се опитваме да разберем.

Време е да промените нещо спешно! 4 знака, които ставате леля

Всеки знае за нейното семейно положение

Всяка история, която започва с думи: „Но съпругът ми мисли …“ Лелята не разбира, че нейните събеседници са напълно неинтересини, че тя мисли, че тя мисли. Дори не е интересно за нея, но тя иска всички да осъзнаят своето семейно положение. Тя не е някаква самотна, и омъжена жена! Леля мисли, че ако е омъжена, тя се състоя. И за да подчертае, че не е Ави, се опитва да покаже мъдростта си на другите.

Тя се интересува от детайли на някой друг живот

Без значение, чиито приятели или сестри. Другият е важен – това е непознат живот, а лелята със сигурност трябва да бъде поставена на носа си. Разбира се, леля един от първите сърфиране на последните новини за звездите, за да разбере кой се е оженил, който се е помпа със силиций и който хвърлил. Тя се интересува от всичко и за всички и каква е новината, толкова по-добре!

Тя е най-умната и мъдра

Леля винаги ще намери отговори на всички въпроси. Тя знае как да живее и готова да сподели с всички с цялата си мъдрост, и безплатно. Ако един приятел каже на леля, че не е късметлия в личния си живот, тя ще й обясни, че трябва да станеш по-женствен и тогава тя ще намери своя принц. Всичките й фрази започват с: „просто облечете женственото“, „просто бъдете по-общителни“. Леля винаги знае как „по-добро“.

Тя не е готова за промяна

Животът на леля се основава на принципа „Как би се случило нещо лошо“. Невъзможно е да го вземем и … тя върви по тротанската пътека и не разпознава правото, което имаме всички – да живеем, както искате. Проблемът е, че леля не вижда различни начини на живот, има само бяло и черно за него. Всеки, който живее, не е на модела, смята безотговоритеми Rapids.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    Какви са тези 4 знака, които ме превръщат в леля? Защо е необходима спешна промяна? Желая да разбера повече за това, за да разбера дали и аз трябва да направя нещо във връзка с тези знаци. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари