...

4 нещата в къщата, с които нещо трябва да бъде направено спешно!

Ако тези неща са и имате – обърнете внимание на тях. Аргумент защо – ще последва. Дори най-усърдният домакиня можеше да загуби от поглед тези неща и в края на краищата те водят до бъркотия в къщата и просто не изглеждат естетически.

Нека разберем какво е за ужасни неща.

4 нещата в къщата, с които нещо трябва да бъде направено спешно!

4 неща, с които трябва да се направи нещо

Четки за зъби

Като правило хората сменят четките, когато тя вече е напълно развалена: четините са „гледане“ в различни посоки „. Дефирмираната четка зле почиства зъбите, освен че можете да предположите, има много микроби на него. Ако не планирате да прекарате парите си на зъболекар – смяна на четките.

Mochliki

Хигиенистките учени силно препоръчват да променят кърпите всеки месец – определено не няколко пъти в годината, тъй като много от тях са свикнали да го правят. Влагата и питателната среда от епидермиса се превръщат в отлична обикновена форма. Същото може да се каже за гъбата – те се препоръчват да се променят още по-често – веднъж седмично.

Спално бельо

Не можете да го видите, но през нощта на бельото има огромно количество пот, телесни секрети и кожни клетки. Така че трябва да се променя веднъж седмично. В екстремни случаи – 1 път в две. Разбира се, не става дума за закупуване на ново легло всяка седмица – но трябва да го промените.

Водите в банята

Много често те лежат незабелязани в тоалетната и дори години, но те също трябва да бъдат обработени. Те трябва да бъдат пюре в хлор и да изплакнат всяка седмица. Ако гумен ход – е необходимо да го измиете редовно, за да премахнете мазния растеж.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Tanya Petrova

    Какви са 4-те неща в къщата, които изискват спешно внимание и как може да помогнем в тази ситуация?

    Отговор
Добавяне на коментари