...

Нещата, които са въвели съветските актриси

Дефицитът в Съветския съюз не пречи на жените на изобретателност. Гланцовите списания бяха в ограничено количество, но вместо това можете да погледнете актрисите и да повторите зад тях. Какви жени и са направили!

Нещата, които са въвели съветските актриси

Ние предлагаме да разберем кои актриси от съветски времена са пример за имитация за много жени.

Lyudmila gurchenko: рокля

Слава Людмила Гурчко получи след ролята във филма „Carnival Night“. Рокли, измислени да се обличат в героинята в нова рокля за силует. В тази елегантна рокля Гуракенко пее песен „Пет минути“. Всички модерни жени искаха да се опитат на една и съща рокля. Благодарение на тази роля в култовия екипировка Кристина Диура разбра в Русия.

Барбара Брилск: Рокля и ботуши

Barbara Brialsk стил се възхищава досега – тя демонстрира кафява стриктна сафари рокля в дует с високи ботуши и кожена шапка. Лесно е да се отгатне, че милиони мода, проникнали в главната героиня на душата, побърза да повтори това облекло.

Александра Яковлев: Бел пуловер и дънки

Актрисата участва във филма „Wizards“, в която има такава рамка, където главната героиня ходи в покритата сняг Ки Киград в дънките-глина и бял пуловер. Този образ се превърна в вдъхновение за романтични жени студенти. Бели кожено палто също станаха популярни, но не всеки можеше да си го позволи.

Любов Орлова: рокли а ла Мариано Фортуна и Гръцки Гръцки

Ослепителна блондинка и навити къдрици в холивудски стил заедно с аристократични маниери съставляваха умовете на много жени. Много често Любовта Орлова носеше драперани рокли а ла Мариано Фортуна и мадам Гърция и ненатрапчиво демонстрираха пастик. Modesta USSR започна да рисува коса в русата и търси начини да купи същото бельо от чужбина.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Radka Todorova

    Какво е било влиянието на съветските актриси върху световната култура и специално върху женското изкуство?

    Отговор
Добавяне на коментари