...

Холивудски актриси с дефекти на външния вид: стафиди или грозота?

Почти всяка жена има комплекси за външния им вид, но не и да се чувстват самотни, ние предложим поглед към звездните красавици, които имат дефекти в появата. Те не предотвратяват актрисите в живота, нито в кариера, но напротив, станаха своя акцент!

Холивудски актриси с дефекти на външния вид: стафиди или грозота?

Меган Фокс: Деформираните пръсти на ръцете

Холивудски актриси с дефекти на външния вид: стафиди или грозота?

На пръв поглед изглежда, че Меган Фокс е просто идеална жена, но се оказва, тя също има комплекси за появата. Актрисата страда от брахидакти (вродена аномалия на пръстите на ръцете). Поради тази аномалия палците в ръцете им растат по-бавно и ноктите изглеждат слабо развити.

Парис Хилтън: „Мързеливо“ око

Трудно е да не забележите визитката на Парис Хилтън – око с отряд. Този дефект не е податлив на корекция, но не е необходимо! Благодарение на функцията, Парис Хилтън е забележимо, който се изправя срещу останалата част от останалите.

Кейт Босуърт: Очи от различни цветове

Холивудски актриси с дефекти на външния вид: стафиди или грозота?

Актрисата може да изглежда ослепителна, а не на всички притеснения за неговите характеристики – очите на различни цветове. Кейт Босуърт има вродена хетерохромия на ириса, цветът на окото й е много различен. Едно синьо, друго – носене. Това често може да се намери при животни, но хората страдат от този симптом изключително рядък.

Холи Бери: 6 пръста на крака

Холивудски актриси с дефекти на външния вид: стафиди или грозота?

Почти всички ние „знаем“, че 6 пръста са били на крака на Мерилин Монро, но както се оказа, това не е вярно. Всичко, което се случи заради моментната снимка, на която беше заловен, тъй като пясъкът караше в пръстите й – от далечината изглеждаше, че актрисата 6 пръста. Въпреки това, Холи Бери, за разлика от Мерилин, наистина собственик 6 пръсти на краката, но не й попречи да влезе в рейтинга на „най-красивите жени на земята“.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Magdalena Petrova

    Какъв е Вашият поглед върху холивудските актриси с дефекти на външния вид, смятате ли ги за стафиди или грозота? Мислите ли, че тези дефекти влияят на тяхната професионална кариера?

    Отговор
Добавяне на коментари