...

Успешно познаване: Джанитор с увреждания с холивудски вид се срещна с фотографа, който му помогна да събира пари за погасяване на дълга

Юри – човек от Уфа, израснал в сиропиталище. Той има трета група инвалидност, свързани с умствени увреждания. След като напускате стените на сиропиталището, Юри практически се превърна в скипка, но за щастие, по пътя си имаше състрадателна баба, която реши да му помогне.

Човекът имаше портиер и благодарение на дейността на баба имаше стая от държавата. Въпреки това, имаше и лоши хора по пътя си – те, възползвайки се от безпомощност, убедени да вземат заеми.

Успешно познаване: Джанитор с увреждания с холивудски вид се срещна с фотографа, който му помогна да събира пари за погасяване на дълга

Среща с фотограф

Общо, човек трябваше да даде банка от 500 000, но един прост портиер няма такива пари. Юри и други жертви са държани в робство, но той успя да избяга. Той направи десетки километри и се върна към добра баба. Но дълговете остават „висящи“.

За щастие, портиерът-инвалид с Холивуд външен вид забелязал един фотограф и го накара да стреля. Роман Филипов се оказа внук на Бабанди – така Юрис нарича добър приятел, който не го остави в беда.

Римски са публикувани снимки на Юри в блога си и му казаха трудна ситуация на потребителите на мрежата. Бяха изумени от вид на Юри и започнаха да го сравняват с Матю Макконажа и Mads Mikkelsen. Пари за погасяване на кредити, събрани само за един ден.

Успешно познаване: Джанитор с увреждания с холивудски вид се срещна с фотографа, който му помогна да събира пари за погасяване на дълга

Фотографът, който помогна на Юри, изрази мнението си: „Сега той работи като портиер и стихове пише в свободното си време. И той расте цветя. Повечето хора просто не го забелязват, но той не е виновен в живота си. Ние не сме родени в благоприятни условия, а не всеки има възможност. Обръщайки късмет, той можеше да се окаже, за да покрие истинско списание, а не на този, който направих в Photoshop. Неговата доброта и сила на духа могат да завиждат на всеки „.

С портиера от Уфа, дори искаше да се срещне с кмета на града – може би той може да му помогне.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Boyan Georgiev

    Какво е причинило холивудски изглеждащия джанитор с увреждания да се задължи да събира пари за погасяване на своите дългове?

    Отговор
Добавяне на коментари