...

Sotka: Време е да промените себе си!

Sotka: Време е да промените себе си!

Vorkut – това е популярна субкултура, която понастоящем насърчава класовете по хоризонти и барове като достъпна и ефективна алтернатива на фитнес клубовете.

Така е полезно да прекарате време, да укрепите здравето си, да подобрите издръжливостта и силата. Тези, които просто започват да се запознават с Vorkuat или връщат формата след дълга почивка, препоръчани Специална 100-дневна програма, наричана още „Стадневка“ или „Сотка“.

Sotka: Време е да промените себе си!

Каква е тази програма?

Sotka е безплатна онлайн образователна програма за всеки, който просто започва своите тренировки или се връща към класове след дълга почивка или наранявания. Тя е разработена от Антон Кучумов, един от основателите на субкултурата, за да помогне за начинаещи да се използват в обучението, използвайки собственото си телесно тегло. Програмата ще отговаря на хората с разнообразие от физическо обучение, независимо от пола.

Много жени, които отдавна са мечтали да овладяват падане, затягат тялото след раждането или просто диверсифицират спортния си свободно време, достигат до добри резултати именно в „стила“.

Sotka: Време е да промените себе си!

За да се гарантира, че програмата е наистина ефективна, се извършва много работа. Създателите бяха оспорени да анализират огромно количество информация от повече от 1000 източника, сред които бяха учебници и най-новите научни публикации. Най-важните познания за тях се превърнаха в основата на теоретичната част на „станцията“. В допълнение към нея, програмата включва и практическата част. Това са прости упражнения, съставени в обучителни комплекси, които трябва да се извършват всеки ден (в седмицата има 1 почивен ден).

    Sotka: Време е да промените себе си!

    „Тъкане“ е в голямо търсене: повече от 350 000 участници от 58 страни. От 2013 г. създателите на програмата привличат към масовия си проход от всички желаещи два пъти годишно, стартирането на „стил“ онлайн. За успехите на отделните участници е било възможно да се чуят по телевизията или да прочетете в списания, което допълнително се отоплява в движението на Vorkut.

    Sotka: Време е да промените себе си!

    Можете да се ангажирате в себе си, да се движите според плана на сайта „тъкане“, както и под ръководството на куратори, свързани с 100-дневен Vorkuut от 2016 година. Първоначално са преминали програмата, а сега активно споделят знания и умения.

    Всяка година все повече и по-опитни работници се наричат ​​новодошлите. Те отиват с отделенията си в пълно работно време, организират съвместно обучение в различни градове и обменят знания. Благодарение на кюрцът за много участници Smeckle се отлага от интернет проекта до реалния живот, Те намират нови приятели и съмишленици, което помага да не се откажат от окуранията дори след завършване на програмата.

    Sotka: Време е да промените себе си!Sotka: Време е да промените себе си!

    Основните предимства

    • „Тъкане“ може да се използва на всяко ниво на физическо обучение. Програмата лесно се адаптира дори за тези, които никога преди не са били ангажирани с Vorkuat. Тя ще ви каже какво да правите, ако не работи за стягане, но pushups са достъпни само от коленете. Същото, което вече има известно преживяване, 100-дневният червей също ще бъде много полезен.
    • Можете да правите навсякъде и по всяко време, Получаване на желания резултат. Редовните тренировки ще помогнат за намирането на тънко тяло, водене на мускулен тонус, подобряване на настроението. Едно от основните предимства на Vorkuut е, че човек се научава да управлява собственото си тяло. В допълнение, такова обучение може да бъде отлична база за всеки спорт.
    • Тъй като товарът е собствено телесно тегло, С упражненията, мъжете и жените, и тийнейджърите, и възрастните хора ще се справят с упражненията. Възраст на участниците в „стотици“, според статистиката, варира от 7 до 65 години.
    • Участието в програмата не изисква никакви разходи. Цялата информация се предоставя изцяло безплатно. Всичко, което трябва да инвестирате, е малко време и лично желание да станете по-добри. За преминаването на „Стадневик“ не е необходимо да плащате абонамент за залата, да купувате спортно хранене и да платите на личен треньор.
    • Към завършването на програмата участникът поглъща много теория и завладява практически умения, които са достатъчни за допълнителни независими дейности. Той става диетолог и треньор за себе си.
    • „Стадневка“ насърчава придобиването Нови познанства. Благодарение на участието, можете да общувате със същите начинаещи както онлайн, така и лично да се срещнете с други спортисти и куратори.
    • Програмата предвижда Обратна връзка. Организаторите се интересуват от мнението на всички участници и са готови да отговорят на всички въпроси.

    Sotka: Време е да промените себе си!

    Особености

    „Стадневка“ не е просто графика на обучението, но много по-голям проект засяга тялото и начина на живот на участника като цяло. Това се постига чрез комбиниране на трите компонента:

    • Теория. Една от интересните теми, свързани с обучението, диетата, възможните наранявания и проблеми се издига всеки ден. От първите дни всички действия, които участникът трябва да вземат подробно и се предлагат да разгледат видеоклипа с допълнителна и изясняване на информация.
    • Практика. Всеки ден участникът получава план за тренировка от 3-4 упражнения, които изпълняват в кръгов принцип. Упражнения първо много прости, достъпни за всеки. С течение на времето тяхната сложност се увеличава и увеличаването на интензивността и упражненията. Средната продължителност на урока е 30 минути. Започва с загряване, тогава има голяма част и затруднение. Един ден седмично е посветен на разтягане.
    • Саморазвитие. Курсът учи как да зададе реални цели и да ги постигне, управлява собственото си време и вашите действия, да запазят мотивацията за ежедневните промени. Благодарение на това програмата подобрява качеството на живот, прави участниците по-съзнателни, променя тяхното психическо състояние за по-добро.

    Sotka: Време е да промените себе си!

    Описание

    Цялата информация за 100-дневна Vorkuta е На официалния сайт на програмата http: // 100. Тренировка.SU, и също така се предлага под формата на iOS и Android приложения за мобилен телефон, чрез който участниците получават теоретични знания и тренировъчен план ежедневно.

    Google playapple iTunes

    • Преди началото на прохода се препоръчва да направите снимка в няколко ъгъла, да изпълните основните упражнения и да запишете техния номер (те включват издърпвания, натискане от пода и клякам), измерват теглото и обемите си, идентифицират тяхното тегло и обеми, идентифицират тяхното тегло Собствени цели.
    • В първите дни се обръща внимание на темите „Основен блок“ – как да извършите това или това упражнение, как да се затопли и разтягат, как да се направи индивидуален план за хранене, колко да пие вода, как да дишате в обучението. Отделно разглеждане на необходимостта от пълна почивка, начини за увеличаване на мотивацията и постигане на успех в обучението, функциите на обучение по различно време на годината, да се върнат към обучение след прекъсване, продължителността на обучението, липсата на мускулен растеж или трудността на отслабване.
    • След това материалът става по-труден – от 50-ия ден започва „Напреднал блок“. Тя е ускорена техника, магистърска нови упражнения, смятат влиянието на хормоните, имунитета, алкохола, рисковете от нараняване, промени в организма по време на обучението. Участниците ще научат за периодизацията на товара и ще се научат да изготвят програми за обучение.
    • От 92-ри ден започва допълнително „Турбо блок“ с по-активно обучение. Той е предназначен за хора, които лесно се справят със задачите на напреднало ниво. Ако на напреднало ниво на обучение беше трудно (например, ако една програма преминава жена без опит или млада мама), след това от „турбо блок“ можете да откажете, връщайки се към класове от вече познатите кръгове.

    Последните дни на „стотици“ се разпределят за обобщение. Участниците съветват да направят резултатите си на сайта или в заявлението, така че създателите да запазят анализ и да коригират програмата, за да повишат своята ефективност. Ако някой не е имал време да пише данни за 99-100 дни, може да се направи за още 2 седмици след завършване на „станцията“.

    Участниците трябва да бъдат записани от Squats, push-ups и pull-ups, както и да уточнят теглото си в края на 100-дневната Vorkuta. Освен това те са помолени да отговорят на няколко въпроса – да разкажат за положителни или отрицателни промени по време на „тъкат“, оценяват, харесват или не харесват програмата.

    Противопоказания

    Ограниченията за преминаване на „крака“ са същите като за друга физическа активност. Ако има някакви заболявания, е важно да се свържете с Вашия лекар, за да сте сигурни, че обучението не причинява вреда.

    Въпреки това, в повечето случаи, 100-дневна лястовица се вписва всички, тъй като всяка задача може да бъде променена, така че обучението да е удобно. Класовете се държат в темпото, което е удобно за участника или участника.

    Поставете обучение

    За да се справите със задачите на „тъкат“, имате нужда от подходящо спортно поле. На него Трябва да има хоризонтална лента или снаряд, който ще го замени.Картата на сайта е на площадката.

    Ако времето не трябва да тренира, можете да извършите ежедневна задача и у дома или във фитнеса. Мотивирайте се за класове в лошо време, което е трудно, така че ще има добър вариант с хора с еднакви мисли.

    Важно е да изберете правилните дрехи. Колкото и да е странно, но една от често срещаните тренировки в студения сезон е допълнително облекло. Хората се притесняват, че ще замръзне, но поради топли дрехи по време на процеса на тренировка, рискът от увеличаване на студ и риск от увеличаване на студа. За да предотвратите заболявания, трябва да използвате няколко слоя облекло, което ще бъде добре да се разграничат топлината и влагата (термично бельо, руно). В допълнение, по време на улицата на улицата в студен ден, по-добре е да дишате през носа и след тренировка веднага се приберете вкъщи.

    Храна

    Принципите на захранването в 100-дневна Воркота получават доста внимание, защото за забележими резултати качеството на храната е много важно. Въпросите за изграждане на диета за Vorkuter се разглеждат през втората седмица на „основния блок“. Участниците ще разберат За баланса калории и да получите задача да поддържате дневник. Основната задача е да се получат всички необходими хранителни вещества от различни храни, защото помага по-добре да се възстанови и дава сила.

    Програмата нарушава стойността на протеините, мазнините и въглехидратите, както и скоростите на потребление на вода. След това тя учи как да се изгради самостоятелно балансирана диета. След това избутването на получената информация, участниците вече могат да коригират диетата си, като вземат предвид собствените си цели.

    По време на програмата те също ще научат какво да правят, ако има трудности с загуба на тегло или мускулите не растат, какъв нормален процент мазнини, какви са нарушенията на поведението на храните и много повече.

    След преминаване на програмата ще имате знания, за да останете в добра физическа форма на целия живот.

    Оценете статията
    ( Все още няма оценки )
    Dimitar Ivanov

    Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

    Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
    Comments: 1
    1. Plamen Petrov

      Какъв вид промени бихте препоръчали на читателя, за да се предприемат действия за промяна на себе си? Каква е вашата препоръка за начина на действие, който би могъл да бъде успешен и водещ до желаната промяна?

      Отговор
    Добавяне на коментари