...

Стилистите разказаха как да носят флаксуене при студено време

Лятото, представено на модниците и модерната неприятна изненада – Вместо страстния, ние се озовахме в есента студ. Така беше необходимо спешно да се адаптира основната тенденция на това лято до нови метеорологични условия, които, съдейки по прогнозите за прогнозите за времето, ще останат неприятни за реалната календарна есен.

Linenwood е нареченИ безспорния лидер сред летните тенденции И мнозина успяха да си купят такива неща за своя гардероб. Колкото по-интересно сега да скриете новите дрехи в килера, разделяйки се с надеждата да ги рисувате през следващите дни.

Стилистите разказаха как да носят флаксуене при студено време

Стилистите съветват да не бързате да скриете флакспия. Тенденцията все още може да бъде спасена, но е важно за това да знаете как да носите такива неща от леката тъкан в студено време.

В облачни дни ще бъдат перфектно изглеждащи ленено яке или блейзър, И рокли с дълги ръкави, класически панталони с висока площадка с висока кацане, както и двойни костюми. Такива модели днес са представени не само в луксозния сегмент, но и в магазините за дрехи, предназначени за широки маси.

Лентовите неща в особено хладни и сурови дни могат да се носят в комбинация с плетени неща, например, с жилетка или пуловер.

Стилистите разказаха как да носят флаксуене при студено времеСтилистите разказаха как да носят флаксуене при студено време

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Koleva

    Какъв е най-подходящият начин за носене на флаксуене при студено време? Трябва ли да се комбинира с допълнителни дрехи или просто може да го носим самостоятелно? Какви са вашите предложения и съвети? Бихте ли препоръчали някакви конкретни модели или материи, които да бъдат избирали? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари