...

Стилистите разказват как да носят дълга риза

Дълга риза – база за ограждаща стил. Тя ви позволява да се чувствате просторни и удобни, дори ако изглежда малко торбест. Но точно такава риза допринася за това как е невъзможно създаване на женствени и крехки изображения. Тази есен, такава риза е много подходяща, стилистите смятат. Остава за малките – да разберете как и с какво да го носите през следващия сезон.

Стилистите разказват как да носят дълга риза

Раирани мотиви

Ако искате дълга риза, обърнете внимание на този сезон Опции. Тънките вертикални ивици са отслабване, визуално увеличават растежа и хоризонтално – изборът за много тънки момичета, които биха били щастливи да добавят малко обем и нищо. Към удължената риза в този моден сезон, експертите съветват да си купите тънка бяла или двуцветна лента. Това ще помогне да се изключи торбата и да подчертае кръста.

Стилистите разказват как да носят дълга ризаСтилистите разказват как да носят дълга риза

Бяло с пола

Голяма бяла риза е отличен избор за една поход, която да работи в офиса и за грандиозен външен вид на парти. Тя може да бъде най-полезната придобивка този сезон, защото дава възможност да се създадат различни образи без много трудности – с панталони, дънки, поли. Поли стилистите съветват да изберат тесни.

Стилистите разказват как да носят дълга ризаСтилистите разказват как да носят дълга ризаСтилистите разказват как да носят дълга риза

Според правилата, работещи през този сезон, ако горната част е просторна, дъното трябва със сигурност да е ясна и тясна.

Но отклоненията от правилата имат право да съществуват, като дизайнери Cedric Charlier. И двете котиранията на гардероба са оставени големи за неприлични, но подходящият елемент все още е там – ботуши.

Голяма риза с голф

Много проста и минималистична комбинация. Лятото приключи, но голфите останаха. И следователно една много дълга риза може да се комбинира с тях. Долната част на гардероба може да бъде или къса пола или мини къси панталони. Няма разлика, те все още са от ризата няма да бъдат видими. Вижте какво измисли с дизайнери Долче Габана.

Стилистите разказват как да носят дълга ризаСтилистите разказват как да носят дълга риза

Те не само доволниха мистериозната комбинация, но и Намери необичайно цветово решение. Подобни комбинации се препоръчват много силно да започнат през есента, докато все още е достатъчно топло, че не е толкова горещо, но не толкова горещо, за да смените ризата на върха.

С яке или яке

Красива есенно решение, а цветовата комбинация от голяма роля не играе. Ризата може да бъде карирана и райета и монохромен. Най-важното е, че тя играе с по-кратко яке или яке.

Стилистите разказват как да носят дълга риза

Ermanno Scervino предлага да носи дълга риза с закрепено яке, така че тяхната дължина да е почти еднаква. И изкуплението предложи риза да издаде статуса на рокли. И подчертава това кожено яке.

С панталони

Са разрешени панталони . \ T, техният стил, ако има голяма риза в гардероба, тя не трябва да се нарушава. В същото време стилистите съветват да експериментират с вида на носенето – можете да оставите риза безплатно и можете да се опитате да фиксирате в панталони. Можете да изберете панталони за цвят на ризата, така че едно изображение или градиент. Така направиха дизайнерите на Kwaidan Editions и не загубиха.

С рокля

Да точно. Внезапно и странно. Роклята се препоръчва от прозрачни или полупрозрачни тъкани, Риза – отгоре. И тук той е летящ и многослоен образ на романтично момиче. Въпреки това, някои и това изглеждаха малко, така че дизайнерите Прада предложиха да носят риза под полупрозрачна рокля!

Също така, стилистите напомниха, голяма риза ще се превърне в отличен ансамбъл с джъмпер и жилетки.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Todor

    Как да съчетая дългата риза с други дрехи и аксесоари, за да създам модерен и стилен образ?

    Отговор
  2. Violeta Koleva

    Какъв е най-подходящият начин да комбинираме дълга риза? Имате ли препоръки за аксесоари и обувки, които биха завършили стилния образ? Благодаря предварително за съветите!

    Отговор
Добавяне на коментари