...

Сърцето сяка сякаш се стопила, че Мишел Обама сподели как е оцеляла възрастната менопауза

Американският адвокат, съпругът на бившия президент на Барак Обама, Мишел Обама, сподели личността си, а именно как е преживял менопаузата си. Не всяка първа дама, дори и да има бивш, способен на такива откровения. Г-жа Обама вярва, че всеки трябва да знае какво се случва с женския организъм.

Сърцето сяка сякаш се стопила, че Мишел Обама сподели как е оцеляла възрастната менопауза

Дейностите на Мишел Обама

Да бъдеш в статута на първата дама, Мишел Обама се бори за правата на жените, подкрепяха майките и обръща специално внимание на развитието на децата. Също така, американските граждани чуха от нея, тъй като е важно да подкрепят тяхното здраве, диетата и т.н. Дори въпреки факта, че първата първа жена дойде от Белия дом, тя все още е по-популярна от Мелания Тръмп.

Често Мишел Обама става добре дошъл гост във всякакви срещи и конференции. След като завършва срока на президентството на съпруга си – Барак Обама, тя продължава социалните дейности. Освен това тя написа книгата „Ставайки“ за историята си за живота. Memoirs Obama произведе Auror в света на английски език веднага след като излязоха.

Шоуто, в което Мишел Обама обсъди менопаузата

Бившата първа дама пусна собственото шоу на Spotify, където се обсъждат настоящите социални въпроси и резонансни теми. На етер на собствения си подкастър 56-годишният Обама реши да освети темата за здравето на жените, по-специално тя говори с гинеколог и приятелката му Шарън Малоун за появата на менопауза.

Когато Мишел започна менопауза, Барак Обама проведе президентска позиция. Първоначално той лошо разбра какво се случва със съпругата си, но опитът й помогна много жени да работят в Белия дом. Лидер, който е слушал проблема с периода на менопаузата, например, реши да установи повече климатици в сградата.

– Веднъж е необходимо да се вземе реч. Мога само да стигна до събитието, но в неподходящ момент почувствах прилив. Имах чувството, сякаш сърцето ми се топи. Тогава си мислех, че не мога да го понасям. „.

Мишел Обама е в менопауза и вижда някои предимства в това: „Мисля, че този период е добър, защото една жена може да мисли само за себе си. Всичко освен неговата „аз“ не става толкова важно. „. Шарън Малоун подкрепи приятелката си и потвърди, че много от нейните пациенти се отвориха от нови страни и запознаха вътрешния си свят.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivanka Georgieva

    Какви са методите и техниките, които Мишел Обама използва за да се справи с възрастната менопауза? Бих искал/а да разбера повече за това, тъй като имам сходен проблем и търся вдъхновение и съвет от някого, който е преживял тази фаза в живота си. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари