...

Реши, че ще бъде модерно: Оставих живота на модния режисьор Цум Пъргар

Тъжни новини идват от Италия, където модният директор на Цум и вицепрезидентът на бижутерската компания Меркурий умира на 62-та година от живота Аллаер.

Тя винаги е била пример за имитация и каквато и да е мисълта за модния руски кутурьер и звезди, тя е, която Алла реши, че ще бъде модерна в определен сезон в столицата.

Преди два дни Алла беше хоспитализирана в клиниката на курортния град Forte-de-Marmi. Предишната причина за смъртта е инфаркт. Журналистите съобщават във връзка с членовете на семейството, които една жена е дълга и трудна.

Реши, че ще бъде модерно: Оставих живота на модния режисьор Цум Пъргар

Преди около десетилетие тя имаше рак на кръвта, но след това силна и волева красота успя да победи болестта. Тя многократно е споделяла с друг оптимизъм, твърдейки, че онкологията не е изречение и все още можете да поправите.

Алла е родена в Ленинград през 1958 година. През 1976 г. семейството й напусна СССР в Канада и следователно се премества в САЩ и следвала в Италия.

Алла отвори първия си моден бутик в Торонто, когато беше само на 26 години.

В деветдесетте али вербре Първият в Русия започна да създава високи модни бутици. От 2003 г. тя взе пост на модния директор на Цум. Върбър беше истински байер – човек, който решава кои колекции от световна мода трябва да бъдат закупени за модерни бутици в тяхната страна.

Реши, че ще бъде модерно: Оставих живота на модния режисьор Цум Пъргар

Алла вербер имаше редки талант – някакво невероятно вътрешно леко знаете точно, Какви тенденции ще бъдат в модата, дори и следващия сезон, но за няколко сезона напред. Нейните одобрения чакаха най-блестящите руски звезди, те слушаха съвета й.

В Канада Алла Пъррбе се срещна с млад мъж, който стана съпруг, обаче, бракът продължи дълго време, след три години съпрузите се разпаднаха. С Алла, дъщеря им Катрин остана. През деветдесетте години в Русия тя се срещна с втория съпруг – предприемач Дейвид Астреч.

Живееше с него всички останали години, в този брак нямаше деца, но Алла не беше тъжна за това – Тя стана щастлива баба от две малки внучки, което й даде узряла дъщеря.

Реши, че ще бъде модерно: Оставих живота на модния режисьор Цум ПъргарРеши, че ще бъде модерно: Оставих живота на модния режисьор Цум Пъргар

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yasen Dimitrov

    Здравейте! Интересува ме защо решихте, че оставянето на живота на модния режисьор Цум Пъргар ще бъде модерно? Какви са причините зад вашето мнение? Бих искал/а да разбера повече за вашите мотиви и анализа, за да разбера дали споделяте същите становища като мен. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари