...

Появата на модела без Photoshop вдъхнови жените доверие доверие

Германският фотограф на красотата Наташа Линман реши да демонстрира резултата от работата си – тя показа на жените снимка на модела преди и след ретуширане, което добавя увереност в себе си.

Известно е, че снимките, които виждаме в списания или социални мрежи, се обработват. В живота, актрисите и моделите изглеждат различни.

Появата на модела без Photoshop вдъхнови жените доверие доверие

Всички нередности на кожата станаха видими

Когато жените гледат на красивите жени, завиждат на перфектната си кожа. Но, както се оказва, кожата не може да бъде перфектна – всеки има някои проблеми, само някои от него внимателно се скриват.

На страницата си в социалната мрежа Lindemann показа моментна снимка на тъмно кожа – за ретуширане или след това. Той изобразява черен модел с подстригване и ярък грим.

Резултатът от фото художника на всички впечатлени! Лицето на ретуширана снимка от модела изглежда гладко и блестящо, а на оригинала са видими всички недостатъци на кожата. В допълнение, фотографът е коригирал модела на модела.

Видео с честни снимки вкара повече от 8 милиона мнения и 1,2 милиона харесвания. В коментарите потребителите започнаха да спорят по темата за външния вид: „Ако никъде не беше Photoshop, няма да има повече хора с комплекси в този свят“, отивам в модела, все още намазвате лицето!“Ние всички сме несъвършени“, благодаря ви! Аз се чувствам по-добре“.

Комплексите изчезват, когато осъзнаете, че никой не е съвършен. Може би Наташа Линдеман и искаше да предаде на потребителите.

Гледайте видеото за това колко малки пилета.

 

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stoyan Ivanov

    Какво мислите вие за появата на модела без Photoshop? Доверявате ли се във визията си, когато виждате такива реални снимки на модели? Има ли това въздействие върху вашата самоувереност и чувство за красота?

    Отговор
Добавяне на коментари