...

Руснаци & # 171 + Root & # 187 +: Руските звезди отвориха седмицата на модата в Париж

Красотата-руснаците се отвориха седмица на мода в Париж. Първото предаване на произведенията на световните дизайнери проведеха нашата страна. Руските модели водени от Наталия Воливанова Получил правото да демонстрира най-добрите колекции от есенно-зимния сезон.

Друга руска жена беше фокусът – дизайнерски дрехи Уляна Сергеенко.

Руснаци & # 171 + Root & # 187 +: Руските звезди отвориха седмицата на модата в ПарижРуснаци & # 171 + Root & # 187 +: Руските звезди отвориха седмицата на модата в Париж

Наталия Воливанова вече е въвела събирането на Dior.

За да излезете от модерно шоу, известният руски модел избра тъмна рокля над коляното с едва забележителни етнически орнаменти. Но тя не удари дори самата рокля и обувките, които Наталия взе за дефиле – те бяха телесен цвят. Стилистите отбелязаха, че обувките, които се различават от тона на роклята, но съответстват на цвета на кожата, прави краката визуално по-дълго и по-тънко.

Руснаци & # 171 + Root & # 187 +: Руските звезди отвориха седмицата на модата в ПарижРуснаци & # 171 + Root & # 187 +: Руските звезди отвориха седмицата на модата в Париж

Седмицата на модата в Париж е последната седмица от четири важни модерни световни събития. Тя завършва сезона и с основание се счита за авторитет в модната индустрия. Седмицата на модата в Париж се провежда веднъж на всеки шест месеца.

За първи път тя премина през 1973 година. И оттогава е важно събитие не само в света на модата, но и в изкуството, тъй като всяко шоу като част от тази седмица е истинско шоу, над което един голям екип от директори, илюминатори, директор. Традиционно се занимава с Chanel, Christian Dior, Louis Vuitton и много други.

Въпреки това, модата дефиле не се ограничава до. Всеки път, когато е и блестящи светски кръгове, на които идват световните звезди.

На формата на модата в Париж Общи тенденции и тенденции за предстоящия сезон. В края на събитието ще бъдат формирани основните направления, разказвайки подробно жените, какви цветове, модели и мотиви ще бъдат в модата за предстоящия сезон.

Руснаци & # 171 + Root & # 187 +: Руските звезди отвориха седмицата на модата в Париж

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Georgi

    Кои са руските звезди, които отвориха седмицата на модата в Париж?

    Отговор
  2. Blagoy Petrov

    Кои са някои от руските звезди, участвали в седмицата на модата в Париж? Кой беше техният принос към модния свят и какъв стил представиха? Бихте ли споделили повече информация за това събитие?

    Отговор
Добавяне на коментари