...

Маслена живопис: Знаменитости, които често се премахват с Photoshop

Казва се, че социалните мрежи – огледала на съвременното общество. Но от страниците на популярните Instagremists, понякога изглежда, че говорим за криви на огледалата, мястото на което е в стаите на смях. Желаещи да изглеждат по-млади и по-привлекателни, звездите често не са курани с филтри и Photoshop.

Това е несериозно поведение, от своя страна, води до понякога сериозни последици: след като видя „изкривена реалност“, младите момичета правят фантастични изисквания към себе си и дори се случват, започват да мразят външния си вид. Понякога просто трябва да погледнете снимката „да“, за да сте сигурни, че лъскавото съвършенство не съществува, и че тези недостъпни стандарти за красота нямат нищо общо с реалността!

Съдържание на статията

Мадона

Основната провокатура поп поп обича да шокира публиката и да постави в откровени дрехи, опитвайки се на различни изображения. Проблемът е, че снимките преди публикуването трябва да ретушират изобилно, а няколко пъти са уловени и на факта, че тя просто залепи главата си върху тялото на едно младо момиче, чиято снимка е намерена в интернет!

Маслена живопис: Знаменитости, които често се премахват с PhotoshopМаслена живопис: Знаменитости, които често се премахват с PhotoshopМаслена живопис: Знаменитости, които често се премахват с PhotoshopМаслена живопис: Знаменитости, които често се премахват с PhotoshopМаслена живопис: Знаменитости, които често се премахват с PhotoshopМаслена живопис: Знаменитости, които често се премахват с Photoshop

Cardashian Family

Семейство Кардашиан Дженър, как без него. Неговите членове биха могли самостоятелно да попълнят този списък от началото до края, защото предозиране на Photoshop Там всичко грехове, от Мала до страхотно – тогава Ким ще намали кръста си, тогава Kylie ще увеличи петата точка, след това Хлоя ще се счупи и ще се счупи и ще направи виртуално пластмаса от А до Z, тогава Крис ще се нулира няколко години, като се отърве от бръчките магически.

И всичко би било нищо, ако те са били постоянно хванати от ръката, както в случая с тази снимка със звездата готвач Гордън Рамизм: всички публикуват снимка от събитието на собствената си страница в Instagram и абонатите са в състояние да сравнят Версия „За Naturel“ Гордън и „Изкуства“ Крис.

Маслена живопис: Знаменитости, които често се премахват с PhotoshopМаслена живопис: Знаменитости, които често се премахват с PhotoshopМаслена живопис: Знаменитости, които често се премахват с Photoshop

Марая Кери

Певец – собственикът на великолепен глас и приятен външен вид, но всичко това не е достатъчно. Марая, очевидно, силно комплексна поради буйни форми, и често поръчва ретуширането не само на снимки на корицата на списания и албуми, но и видеоклипове с тяхното участие. Междувременно има дива в това тяло, което е.

Сега, когато се занимаваме с основните нарушители, можете да обърнете внимание на онези, които не могат да откажат да коригират това, което Линдзи Лоън, който ясно е търговията на самите снимки, преди да публикува, те са на страницата си в Instagram и не е много умело).

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rumyana Georgieva

    Маслената живопис винаги е впечатляваща със своята автентичност и изразителност. Интересува ме дали някой знае какво е мотивирало знаменитостите да често се премахват с Photoshop, вместо да приемат и ценят своята природна красота?

    Отговор
Добавяне на коментари