...

Погрешни инсталации, които привличат отрицателни мъже за вас

Грей като красив принц и се натъкна на някои глупаци? Може би всичко в грешните инсталации. Как се възприемаме себе си, се излъчва към света.

Погрешни инсталации, които привличат отрицателни мъже за вас

Ако мислите за себе си в лош ключ и подсъзнателно мислите, че не сте достойни за добър човек, тогава всичко това ще се прояви във вашата реалност.

Отървете се от тези негативни инсталации и животът ви ще се промени.

„Не мога да дам нищо друго“

Ако не сте сигурни в самодостатъчността и постоянно се придържате към другите, тогава как ще се появи самостоятелен човек в живота ви? „Подобно привлича подобно“ – това правило работи безпроблемно.

Ако смятате себе си за развит, самостоятелен човек, тогава един и същи човек ще привлече. За да повишите самочувствието, можете да се регистрирате за танци, курсове по английски език, онлайн училище – като цяло, направете това, което можете да изпомпите уменията си.

„Други определят самочувствието ми“

Ако в миналите токсични взаимоотношения постоянно се забавя и не поставя нищо – това не означава, че сте толкова зле. Такава снимка сте извадили недостоен човек за вас, за да вдъхнете несигурността.

Всички хора са различни – ако, например, една раздразнена вашата прекомерна грижа не означава, че ще дразни други. Правете това, което мислите, че не е необходимо да се фокусирате върху единични оценки на другите. Въпреки това, ако вие много хора казват, че сте отвор – вече работи с това.

„Човекът може да бъде променен“

Все още мисля така? Възрастните не могат драстично да се променят, но са доста способни да носят маска и да направят това, което нямат време за известно време. Човекът е в състояние да се промени, когато решава себе си, ако се наложи отвън – не.

„Не съм достоен за най-доброто“

В юношеството възникват най-важните промени в човешкия живот. Тийнейджър търси себе си, много се интересуват и в този момент може да се чувства „не като всички останали“, което ще подкопае самочувствието му. „Веднъж не съм такъв, това означава лошо“, мисли тийнейджърът.

Какво води до това? Човекът започва да мисли, че е по-лошо от други, е различно и не заслужава най-доброто. Други – нашето огледало, ако се отнасяме към себе си с неприязън и неуважение, тогава други ще се лекуват.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Кои са някои от тези погрешни инсталации и как можем да ги избегнем, за да привлечем положителни мъже в нашия живот?

    Отговор
Добавяне на коментари