...

Как да изглеждате скъпо с малък бюджет: експертите дадоха съвети, как да изберем пола

Погледнете един милион – мечтата на всяка жена. Проблемът е, че един милион не е всеки. Но модните експерти се обаждат на паника – И с много скромен бюджет можете да изглеждате скъпи и стилни, ако следвате няколко прости правила.

Как да изглеждате скъпо с малък бюджет: експертите дадоха съвети, как да изберем пола

При избора на пола това е особено важно. Има, разбира се, полите за няколкостотин хиляди рубли, Но тяхната покупка не гарантира, че окончателният образ с такава дреха ще бъде скъп и неустоим.

И в същото време има поли, цената на която е в рамките на хиляда рубли, а понякога те изглеждат много по-интересни.

Как да изглеждате скъпо с малък бюджет: експертите дадоха съвети, как да изберем пола

Ето някои стилистични трикове, които ще помогнат с малък личен бюджет, като дъщеря или съпруга на милионера:

един. Проверете съдържанието на шкафа. Тя може да намери много интересни неща от модата. Особено полезно за откриване на поли на 80-те и 90-те години. Годни и деним, и други. Ако няма такъв древен, отидете в нещата мама, леля, свекърва или съсед с неговото разрешение.

Как да изглеждате скъпо с малък бюджет: експертите дадоха съвети, как да изберем полаКак да изглеждате скъпо с малък бюджет: експертите дадоха съвети, как да изберем пола

Вторият живот на ретро полата е модерен през текущия сезон, стилно и има място за творчество – добавете добавки, посещаващи мъниста, направете стилен кожен пластир – и новото нещо ще бъде готово.

2. Този сезон на върха на модата Приплъзване приплъзване. Цената е такава, особено ако е от марката, Велек. Но сега можете да намерите точно същите прости модели (два шева и венците на колана) от 1500-000 рубли. Освен това старите копринени ризи на ремъците могат лесно да бъдат променени в приплъзването, просто трябва да отрежете и да поставите гума.

Как да изглеждате скъпо с малък бюджет: експертите дадоха съвети, как да изберем полаКак да изглеждате скъпо с малък бюджет: експертите дадоха съвети, как да изберем пола

3. Малката цена на полата е перфектно маскирана от нейния цвят. Обърнете внимание на ефекта на деградиране. Всичко е просто – вземете евтина оранжева пола и добавете жълт радостен или нагоре към него, а на краката си – червени обувки. Можете да направите зелен топ, смарагд пола и сини обувки. Трябва да получите градиент.

Как да изглеждате скъпо с малък бюджет: експертите дадоха съвети, как да изберем полаКак да изглеждате скъпо с малък бюджет: експертите дадоха съвети, как да изберем полаКак да изглеждате скъпо с малък бюджет: експертите дадоха съвети, как да изберем пола

4. Евтини поли С широка плисе изглеждат по-скъпи от скъпите, но с малки. По-широката гънка, толкова по-скъпа от визуалния ефект.Спестяванията са очевидни – полата с широка плисета може да се купи дори за 900 рубли, а моделите с марка понякога достигат 25 хиляди.Носете пола с високи токчета.

пет. Изберете правилно Дължина.Мини поли, дори скъпи, уви, изглеждат евтини.Но полите до средата на хайвер – MIDI много по-стилна опция. Не мислете, че MIDI „старо“ не е.

6. Поли от Кокков. Можете да намерите такива в скъпи колекции, които тази година са представени в тенденциите. Но можете да спестите около 100 хиляди рубли и да го изградите сами. Необходимо е само да се намери чифт и майки. И те се обръщат около стара деним пола – същия ефект, няма никакви разходи.

7. Широки колани Дайте визуален статус на поли и тесни ремъци, които могат да намалят визуалните разходи за дори скъпите неща.

В допълнение, този сезон в модните многослойни поли. И затова можете спокойно да носите една от другата, като вземете летящи тъкани и красиви комбинации от нюанси.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Valentin Kolev

    Какви съвети дават експертите за изглеждането на скъпо, когато бюджетът ни е ограничен? На какво трябва да обърнем внимание при избора на дрехи, за да постигнем този ефект?

    Отговор
Добавяне на коментари