...

Вие не е необходимо да изглеждате на депо!& # 187 +: Chromchenko каза как да се облича у дома

Евелина Хромченко нарича себе си моден експерт. Тези, които гледат на програмата „Модна присъда“, могат да се уверят в своята компетентност – изглежда, че Евелина знае за всичко и още повече! Тя помага на главните герои да станат модерни, но да не губят индивидуалност.

В новото издание на „модерното изречение“ говореше как да се облича у дома, и Евелина, разбира се, изрази мнението си по този въпрос.

Вие не е необходимо да изглеждате на депо!& # 187 +: Chromchenko каза как да се облича у дома

„Трябва да се обличате не само за работа“, обясни експертният моден експерт, който обясни публиката

Водещата програма „модна присъда“ смята, че хората идват неправилно, облечени само на работа или друго обществено място. Тя трябва да бъде направена у дома!

Това каза Хромченко: „Къщата също е пространство, пейзаж. И, освен в къщата, тя трябва да бъде почистена и Венти, все още трябва да изглеждате добре. Не трябва да бъдете подобни на човек, воден от депо!“

На шоуто имаше няколко комплекта домашно облекло. Евелин забеляза, че сега в тенденцията има стил на пижама, според водещите, излизат в такива тоалети в светлината, където се подразбира срещата с мъжете, това е невъзможно.

В допълнение, на обществено място, по-добре е да се появи жена на петите, ако не планирате да имате парти на пижама (тогава се допускат чехли).

Слушайте момичетата и жените си? Евелина, може би моден експерт, но преди всичко, една жена трябва да мисли за неговия комфорт и ако не иска да носи обувки за пета – това е правото си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivana Ivanova

    Какво е причината да не е необходимо да изглеждаме на депо? Има ли полза или причина да се обличаме специално у дома? Моля, споделете информацията, която Chromchenko споделя, за да разбера повече за това.

    Отговор
Добавяне на коментари