...

Певицата Наталия Гулин се опитала като дизайнер

Известен и популярен руски певец в деветдесетте години Наталия Гулкин Реших да опитам ръката си в новия капацитет – тя дебютира като дизайнер в седмицата на седмицата на модата.

Наталия представи обществеността Собствена колекция от дами Със символичното заглавие „дискотека завинаги“. Според Наталия, това са тези чанти, които ще бъдат в модата през следващата година.

Певицата Наталия Гулин се опитала като дизайнерПевицата Наталия Гулин се опитала като дизайнер

Първата скица на Гълхин, очертана преди около пет години.

Тогава певицата видя шанс за красива чанта, но цената на аксесоара се оказа доказана дори за звездата. От покупката трябваше да откажа, но от идеята да имам такава торба Наталия никога не се отървава от. Тя помоли познатия дизайнерски художник да й помогне да „дизайн“ същата красота. Базата е успяла. От това любовта на художниците започна да създава сладки и евтини аксесоари.

В шоуто на Гълхин въведе есенно-зимната колекция, но обеща в близко бъдеще да представи лятната линия на торби. Чантата на Хълкина се отличава с духа на деветдесетте, има много пайети в тях като декорации, дизайнът е напълно проектиран в носталгичния времев стил за него, когато лицето й не е имало плакат, а феновете стояха в ред за автографи.

Певицата Наталия Гулин се опитала като дизайнерПевицата Наталия Гулин се опитала като дизайнер

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Reneta Georgieva

    На какъв тип дизайн се е опитала Наталия Гулин? Има ли някакви проекти или колекции, които можем да видим? Как се справя в ролята на дизайнер и какви са впечатленията й от тази дейност? Бих искал/а да разбера повече за нейните творчески усилия в този сектор.

    Отговор
Добавяне на коментари