...

Известни мъже, които обичат обикновените момичета

Не всички звезди изискват статут на тяхната страст – на някой да даде само равно на себе си, а някой няма да се притеснява, ако възлюбеният му ще бъде обикновен фризьор.

Известни мъже, които обичат обикновените момичета

Тези мъже не поставят рамка, за тях най-важното – любов!

Киану Риивс

Известни мъже, които обичат обикновените момичета

Идолът и мечтата на милиони жени се оказва, човек – монохиня. В допълнение, актьорът не се използва за холивудския живот: той спокойно задвижва метрото, отива на обикновени кафенета и може да седи на границата да яде за компания с бездомни сандвич.

Този холивудски красив предпочита постоянна връзка. Възлюбени Киану Рийвс – Александър Грант, художник. Някои фенове вярват, че страстта му в сравнение с него е невъзможна и твърде стара.

Джош Хологей

Известни мъже, които обичат обикновените момичета

Тези, които наблюдаваха серията „остане жива“, помнете актьора Джош Холоуей от ролята на Ръководителят. Този актьор никога не е бил лишен от внимание, но той избра дълъг приятел в своите другари.

С Йерик Кумал, той се срещна в бара. След брака индонезийски направи модел кариера и роди любими деца.

Патрик Демпси

Рядко звездите се женят на феновете си, но Патрик Демпси направи изключение от правилата. Gillian Fink – прост фризьор. Когато жената видя идола си в салона за красота, осъзнах, че това се дължи на всичко, което да очарова! И тя успя.

Том Круз

Известни мъже, които обичат обикновените момичета

Оказа се, че изхвърля чаша шампанско на звездата – не предвестник на скандала, но бърза сватба! Кейти Холмс на една от страните случайно хвърли питие на актьора – тя беше много притеснена, защото той беше негов фен с детството. Така се срещнаха. В момента те не са заедно.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Plamen Stoyanov

    Има ли известни мъже, които наистина предпочитат обикновени момичета пред супермодели и красиви жени? Искам да разбера за тези мъже, които ценят истинската красота и личността на жената, вместо изкуствено създадени стандарти. Бихте ли ми посочили примери на такива мъже, ако има такива?

    Отговор
Добавяне на коментари