...

Няма нужда: Yulia Kovalchuk показа Antitrand 2021

Изглежда, че певицата вдъхновява минимализма в дрехите, в противен случай е възможно да се обясни на нейното осветление, в което тя отиде на важни неща?

От една страна, всичко изглежда усъвършенствано, но каква е грешката в образа? Нека да погледнем пост.

Няма нужда: Yulia Kovalchuk показа Antitrand 2021

Какъв е детайлът в освобождаването?

Певец като бизнес снимка избра безплатен връх и панталони. Дрехи, изработени в ярки цветове: горчица и капучино. Коваленчук искаше да се съсредоточи върху класиката, но ако не беше за един детайл, всичко може да бъде по-добре ..

Джулия Коваленчук панталони са добре подбрани, какво не можете да кажете за върха. Такива сами сами по всички звезди през сезон 2020 и можем да ги видим на момичета в Instagram. Почти всички отидоха при тях, така че те, които имат време да се блъснат, се превърнаха в Антитранд.

За да замените такива върхове, трикотажни модели в техниката на разпадане и копринени шалове, вързани на гърдите му.

Няма нужда: Yulia Kovalchuk показа Antitrand 2021

Изображението на Kovalchuk е завършено от обувки, както и пипер на съединителя за 211 000 рубли. Като снимка в Instagram, Коваленчук подписа: „Противно на непрестанния дъжд, сложих на къщи и яркия“.

Като цяло, изображението се оказа спокойно и солидно, но би си струваше да избере по-подходящ модел.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Borislav Georgiev

    Кой е Yulia Kovalchuk и какво представлява Antitrand 2021? Можете ли да дадете повече информация и да споделите вашето мнение за нея и за това събитие? Ще се радвам да науча повече!

    Отговор
Добавяне на коментари