...

Публикувани устни, прекалено добре поддържан външен вид – това е Antitrand: Експерти, наречени нови стандарти за красотата на жените

В Русия никой няма да изненада с по същество, изпомпва устни и гладки вежди, но руските експерти смятат идеалния вид на Antitrand.

Днес, 9 септември Международен ден на красотата. И на този ден сферите на красотата проведоха дискусия по темата за жените за красота.

Публикувани устни, прекалено добре поддържан външен вид - това е Antitrand: Експерти, наречени нови стандарти за красотата на жените

Идеалните параметри са подходящи само за подиума

В интервюто си стилистът Влад Лисовец се опита да даде изчерпателен отговор, който сега в модата, и че напротив, може да се нарече Антитранд: „Сега в модата естествеността. Красива жена има харизма, която се чете в нейния вид и усмивка. В Русия те винаги са живели според техните правила, но мисля, че скоро хората ще бъдат уморени да изобразяват нещо „.

Според красотата-блогър Елена Крина, дори изрични отклонения от стандарта днес ще се възприемат като нещо интересно и привличане на внимание, което означава красива.

Журналистите на „Комсомолск правда“ също не са останали настрана и обясняваха: „Преди това през 90-те години много жени бяха тънки и прически, защото трябваше да оцелеят“.

Буйна коса, корпоративна медицинска сестра, мол – това, което прави жена специална и красива. Трябва да се обичате повече и да не се опитвате да бъдете като модел на подиум.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Milena Angelova

    Какви са тези нови стандарти на красота за жените, за които говорят експертите? Въпросът се отнася до определени устни, които са публикувани и се смята, че отговарят на тези нови стандарти? Какво точно представлява „Antitrand“ и как той се грижи за външния вид на жените? Бих се интересувала да науча повече за това.

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: