...

Не системно илюзия: 5 мита за живота за 40

Всички възрасти имат плюсове и нюанси, но сред някои жени твърдо държат погрешни схващания, от които е време да се отървете от! Какво е това заблуда? Ние научаваме по-късно.

Не системно илюзия: 5 мита за живота за 40

„За 10 години по-млад“

Обикновено тази илюзия придружава жени под 40 години, но може да се случи преди. Всички сме свикнали да слушаме приятели, но ясно нещо – те няма да кажат лошо! „Вие ви гледате като момиче“, звучеше приятелката с устата, не означава, че е така.

Ако искате паспорт, когато купувате алкохол – не споделяйте. Въпросът не е, че изглеждате по-млади, продавачите го питат за всички, чиято възраст е трудно да се определи.

„Аз не развалям допълнително килограм“

Струва си да се разбере, че външният вид е бонус, приятно допълнение към душата, а не обратното. Тя не влияе на вашите качества. Можете да бъдете много ценна и привлекателна жена, която вече сте възрастни и с излишни килограми. Но си струва признание, че никой не е очарователен за никого. Той влошава здравето и добавя възраст.

„Мъжете не забелязват нищо“

Жените по някаква причина смятат, че мъжете не забелязват нищо по външен вид. Може би, ако живеете с моя съпруг за повече от 20 години, той наистина няма да забележи значително разликата в промяната в външния вид, но странно нещо ще забележи всичко: както с наднормено тегло, а възраст и начин се обличат с вкус.

Струва си да се разбере, че можете да обичате този, който сте – да предизвикате най-новите тенденции и се опитайте да бъдете отхвърлени.

„Това ще ми подхожда“

Когато една жена се опитва да бъде отхвърлена, в курса има провокативни дрехи, тя се фокусира върху сексуалността му. Но вижте как холивудските актриси вървят в 40 в обикновения живот – те носят свободни дрехи: качулка, маратонки и от капачката изглежда неравномерно лице с бръчки. Най-важното е удобството.

Разкъсайте дрехите си – след 40 години е вулгарно и е знак за лош тон.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Georgi Georgiev

    Какъв е най-големият мит за живота след 40 годишна възраст и как можем да се освободим от него?

    Отговор
Добавяне на коментари