Наречени руски региони с най-заетите жени

Преминахме тези времена, когато повечето жени седяха у дома с деца и бяха ангажирани само по икономически въпроси. Днес все повече жени предпочитат да работят и да се изкачат по кариерата.

Проведено е проучване, което показва, в което руските региони работят най-много.

Наречени руски региони с най-заетите жени

Най-трудолюбивите жени – в Чечня

Оказа се, че жените в Чечня обичат да работят повече от мъжете. Тъй като докладът се казва през 2020 г., работният ден на жените в Чечня е продължил 7 часа – 8 минути по-дълго, отколкото при мъжете. Повече трудолюбиви жени живеят в Севастопол (те работят 7 часа 25 минути).

Проучването също така показа, че жените работят много в предградията (7 часа 24 минути), област Ростов (7 часа 23 минути).

Жените в района на Томск не са неудобни да работят по-дълго от мъжете (работният им ден продължава 8 часа 6 минути). Жените от района на Владимир също работят много (8 часа 2 минути), като жени Калининград (8 часа 1 минута).

В Khanty-Mansiysk трудолюбивите жени живеят (те работят за 7 часа 58 минути) и все още има такива жени в автономните кръгове на Чукчи (те работят за 7 часа 57 минути).

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Aleksandar Petrov

    Кои руски региони се отличават с най-високата заетост сред жените?

    Отговор
Добавяне на коментари