...

Наречен New & # 171 Miss World 2019 & # 187 +

В Лондон те решават на нов пропуснат свят, той стана представител на Ямайка Тони Ан Сингх. Руснаци Алина Сандо, на която имаше големи надежди не само жителите на родния й район Ростов, но и цялата страна, той излезе само в полуфинала, стана един от 12 полуфиналисти, но никога не влизаше в първите пет финалисти.

Второ място в резултатите от международната конкуренция имаше тъмно кожа Представител на Франция Оцели Мезино, и окупирано трето място Жител на Индия Суман Възракване Rao.

Наречен New & # 171 Miss World 2019 & # 187 +

Нов „Мис свят“ Тони-Ан Сингх учи в психолог. Тя е на 23 години, специализира в фенологията в Университета в Флорида (САЩ). Момичето има гъвкави хобита. Тя се подготвя перфектно, ангажира се в социално доброволчество, водеща своя собствена видео блог и перфектно пее. Всичките й таланти бяха впечатлени от журито, но те взеха окончателното решение, след като Singh извърши песента Уитни Хюстън няма нищо („Нямам нищо“). Тони Ан също виртуоз изпълнява операта арии.

Жител на Ямайка казва, че тя принадлежи към поколението на жените, които се стремят да променят света.

Наречен New & # 171 Miss World 2019 & # 187 +Наречен New & # 171 Miss World 2019 & # 187 +Наречен New & # 171 Miss World 2019 & # 187 +

„Мис свят“ – най-старият конкурс за красота в историята. Всяка година се провежда в различни градове и страни. Първият конкурс се проведе през 1951 г. и победителят става шведски Kickki Hokansson, който умря преди около 9 години.

Следващата година ще се проведе конкуренцията в Тайланд, И всички средства, които ще бъдат събрани от шоуто, организаторите планират да изпратят до основата за подпомагане на пациентите и гладните деца.

Руснаците спечелиха в състезанието само два пъти – през 1992 г. главната награда бе наградена Юлия Курочина, И през 2008 г., заглавието на главната красота Ксения Сухинова.

Наречен New & # 171 Miss World 2019 & # 187 +Наречен New & # 171 Miss World 2019 & # 187 +

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Ivanka Georgieva

    Моля, може ли да ми кажете коя е победителката на конкурса „Мис Свят 2019“? Има ли някаква интересна история зад нея? Благодаря предварително!

    Отговор
    1. Kuzman

      Победителката на конкурса „Мис Свят 2019“ беше зрелищната дама от Jamaica, Toni-Ann Singh. Има интересна и вдъхновяваща история зад нея, тъй като тя не само е красива, но и е много умна и талантлива. Тони-Ан беше избрана заради своята увереност, емпатия и ангажираност към социални проблеми. Тя е пример за това, как красотата може да бъде съчетана с интелект и добро сърце. Нейната победа беше вълнуващ момент и вдъхнови много хора по целия свят.

      Отговор
      1. Svetoslav

        Тони-Ан Синг е истински вдъхновител за жени по целия свят. Нейната победа не само доказва, че красотата е повече от външен вид, но и че интелигентността и доброто сърце могат да бъдат силни качества, които да те накарат да станеш успешен. Нейната история и усилия със сигурност ще продължат да вдъхновяват и насърчават други да следват мечтите си и да се борят за по-добро бъдеще. Тони-Ан Синг е доказателство, че с усилия и ангажимент всичко е възможно.

        Отговор
Добавяне на коментари