...

Обявени нови & # 171 + Miss Universe & # 187 +

В Флорида се проведе 69-та конкурс за красота на универсалната скала. Много момичета се бореха за заглавието, но короната получи само един.

Заглавието „Мис Вселена“ на състезанието е получено от 26-годишният Андреа Меса – момиче от Мексико. Между другото, 22-годишният руски състезател Алина Санко в полуфиналите не минава.

Обявени нови & # 171 + Miss Universe & # 187 +

Красотата се бори за главното заглавие, но той получи само един

Андреа Меса успя да заобиколи състезателите от 74 страни и да вземе заглавието „Мис Вселена“. Може би момичето й помогна на изобретанието – по време на коронавирус, тя не се върна, но участва в благотворителни компании и се представи на местни телевизионни канали.

С действията си, тя успя да събере много фенове в себе си в Instagram, който подкрепи момичето.

Обявени нови & # 171 + Miss Universe & # 187 +

Заслужава да се отбележи, че тази година националните носии са били поразени в състезанието – някои от тях са публични и политически прояви.

Гледайте видеото по темата.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yana Koleva

    Каква е целта на проекта „Miss Universe“ и каква е връзката му със състезанието за красота?

    Отговор
Добавяне на коментари