...

Майстор в SNPRO2020 – най-масивният мултивисален фестивал в страната!

Майстор в SNPRO2020 - най-масивният мултивисален фестивал в страната!

Живейте в хармония с природата, с хора около нас и със себе си – това не е просто сън, това е реалност, която вече е валидна! Нитририсиологията и биохакат от неразбираеми термини се превърнаха в популярни и обсъдени. Екологичните проблеми все повече се тревожат за населението и често се превръщат в най-обсъждания ден. От хора, които не познават нищо за тялото си (неговите способности и нужди), ние се превръщаме в хора, които не се страхуват да станат най-добрата версия на себе си!

Всяка година три дни в Москва, представители на всички професии, на всички възрасти и статуси, на всеки пол и с най-разнообразните интереси се намират на уникална детска площадка Snproexpoforum – най-голямата изложба и най-малкодолечният празник на многодържавостта (Според книгата за записи на планетата, 2017) да разберете всичко за здравословен начин на живот, да общувате с професионалисти в индустрията и съмишленици, опитайте се по себе си различни спортни дисциплини, да опитате продуктите на засядане, да споделяте преживявания, както и заразени с мотивация.

Фестивалът ще бъде и представители на спортните дрехи, можете да видите огромен брой красиви костюми и гащеризони. В зоната за красота всяко момиче ще може да потърси свободно лечение (грим, масаж, маникюр).

VIII Международен фестивал на здравословния начин на живот и спорт Snproexpoforum 2020 ще се проведе на 13-15 ноември в Sokolniki KVC и чака всеки, който е готов и иска да таксува!

Майстор в SNPRO2020 - най-масивният мултивисален фестивал в страната!

В програма:

  • Най-голямата изложба на спортни марки: дрехи и оборудване, оборудване и оборудване, принадлежности и приспособления, технологии и услуги, спортно хранене, Zozh и Wellness+
  • Най-мощната фитнес конвенция с топ руски и чуждестранни водещи+
  • Вълнуващи шоута, изпълнения и развлечения+
  • Срещи и автографи със спортни звезди и добре познати адептни блогъри+
  • Обширна бизнес програма: конференция, франчайзинг, целеви нещастие+
  • Състезания и майстор, които се впускат от най-модерните и популярни дисциплини+
  • Популярна зона за красота и фоайя – Oasis Beauty, където гостите могат да се трансформират и да се отпуснат под модерните DJ комплекти+
  • Fudcourt с богат избор от правилно, здраво и вкусно хранене, както и забавна детска зона.

И по традиция, в допълнение към класическите участъци на фестивала, ще се появят нови интересни зони, дейности, състезания и шоута. Още повече спорт и Zozh, още по-положителни и емоции, още по-големи знания и практики, още повече изненади!

Пропуснете и обвинявам Zij на най-горещото спортно събитие на тази есен! # Yaidunpro #

13-15 ноември 2020.

Русия, Москва, KVC „Sokolniki“, павилиони 4, 4.Четиринадесет.2, 11, 11.един

Възрастова категория 6+

Следвайте новините на уебсайта www.Snpro-expo.COM или социални мрежи.

Допълнителна информация

8-495-374-78-11

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Radostin Georgiev

    Какви са най-известните изпълнители, които ще вземат участие в SNPRO2020?

    Отговор
Добавяне на коментари