Руски студент стартира линия от забавни шапки за суров ежедневен живот

Ученик на Медицинския университет Новосибирск 22-годишен Ксания Ушаков Представен начин на забавни шапки за лекари и медицински сестри. Сега тя е подредена цяла опашка от лекарите, които искат да носят точно такива шапки.

Особено популярни шапки от Ушакова използват детски болници и клиники. Капачки с преброени, листоци, пилета и други забавни и ярки разпечатки, според лекарите, ефективно отвличат вниманието на малките пациенти от предстоящите болезнени процедури.

Докато детето е изненадано да разгледа лекаря в шапка с джуджета, специалист има време да вземе кръв от него или да направи инжекция.

Руски студент стартира линия от забавни шапки за суров ежедневен живот

Момичето не можеше да избере шапка за себе си, обикаляше всички магазини, но болничната мода не беше нищо специално, не беше доволен – стандартните шапки не се създават на творчество.

Ksenia може да шие от детството и затова реши Създайте за себе си себе си. Външният й вид в необичайна и забавна глава вдигна настроението първо на съученици и учители на университета, а след това лекарите започнаха да я питат и тя е зашила нещо подобно за тях.

Така момичето успя да пусне линията си – Funky Cap. И днес Ксания с приятелки, които се съгласиха да й помогнат, шият не само шапки, но и украсяват халати, правят икони под формата на сърца и стетоскопи, брошки във формата на зъб за зъболекари, икони на скалпел за хирурзи.

Руски студент стартира линия от забавни шапки за суров ежедневен животРуски студент стартира линия от забавни шапки за суров ежедневен животРуски студент стартира линия от забавни шапки за суров ежедневен живот

Такива малки свобода под формата на облекло не нарушават Хартата на болницата или клиниката, експерти на Министерството на здравеопазването. И ако тези хубави малки неща повдигат настроение и лекари и пациенти, тогава защо не ги носят.

Всички неща от Ksenia Sweals ръчно, производството все още не е установено. Качулките са зашивани съгласно отделни стандарти, всеки се взема под внимание от желанието на лекаря по отношение на печата – човек се нуждае от забавни животни, а други искат да летят Бетман или спайдърмен на шапката си. Трябва да се отбележи, че цената на продуктите е ниска – Около 300 рубли.

Прочетете повече  Психолозите разказват как да не станат жертва на престъпника

В допълнение към шиене, Ksenia е ангажирана Модел бизнес и изучаване на педиатричния факултет. Скоро тя ще стане детски лекар.

Руски студент стартира линия от забавни шапки за суров ежедневен живот

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Hristina Georgieva

    Здравейте, искам да попитам дали имате информация за това къде и как мога да закупя шапка от новата линия на руския студент? Интересувам се и от цените и възможността за доставка в България. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари