...

Хранител, разкрит опасни комбинации от продукти

Турският диетист на Wizel Jielley каза от комбинация от кои продукти е по-добре да се въздържат.

Те трябва да ядат отделно, но не веднага.

Хранител, разкрит опасни комбинации от продукти

Продукти, които не трябва да комбинират

Според специалиста полезните продукти не се нуждаят от комбинация. Например, чесън и лук, което може да доведе до безразборно. Много от тях се използват за пиене на чай или кафе, докато ядат – е неправилно, използвайте, намалява количеството на полученото от желязо.

В Китай не е обичайно да се пие хранителни напитки. В допълнение, след хранене, не пиете поне 1 час. Ако наистина искате да пиете вода – може да се направи, но след хранене.

Такива продукти като месо, риба, пиле, мляко не се препоръчват за употреба заедно – комбинацията от животински протеин от различни групи е малко вероятно да се възползва. Също така, специалист за хранене, за да се въздържат от ядене на яйца в комбинация с чай, t. Да се. Съдържа тан, което силно влияе на абсорбцията на желязо.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Svetozar

    Здравейте, какви са точно комбинациите от храни, които трябва да се избягва? Има ли определени опасности за здравето, когато тези храни се консумират заедно? Бихте ли ми препоръчали да правя каквито и да било промени в моята хранителна рутин? Благодаря!

    Отговор
  2. Ekaterina Koleva

    Моля, можете ли да посочите някои от опасните комбинации от храни? Предполагам, че има някои продукти, които трябва да се избягват при комбиниране. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари