...

Дънките с висока талия са опасни за стомаха: Медик изрази своето мнение

Трудно е да се откаже от нещо като дънки с висока талия: те са отслабване, удължават растежа, удобно. Въпреки това, според лекар – NURIY DIANOS, дънки с висока талия са вредни – тя се отнася за всички затягащи дрехи.

Нека да разберем каква опасност са дънките с висока талия за нашето здраве.

Дънките с висока талия са опасни за стомаха: Медик изрази своето мнение

С рефлуксна болест високите дънки са противопоказани

Нурура Дианова говори със Sputnik Radio и се опита да даде кратък, изчерпателен отговор. Според гастроентерологът, високите дънки са притиснати в зоната на пъпа – където болките обикновено възникват по време на гастрит. Специалното налягане върху стомаха се среща в седнало положение.

„Ако човек има обостряне на гастрит, болка се засилва. Хората с рефлуксна болест, затягането на дънки са категорично противопоказани: те имат натиск провокира остра киселини, „медикът с споделени радиослугии.

Дънки с висока талия – не единствените дрехи, от които си струва да се отървете от. Също така увреждане на здравето може да причини стегнати костюми, стегнати колани и като цяло всяко общо облекло. Според наблюденията на Nurura dianos, за да се разграничат човек с малко стомашно-чревен тракт за стила на облеклото.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Hristina Georgieva

    А наистина ли дънките с висока талия са опасни за стомаха? Имам този тип дънки и се чувствам удобно в тях, но ако има някакъв медицински аспект, който трябва да знам, моля, споделете го.

    Отговор
Добавяне на коментари