...

Г-жа Русия 2020

Беше определен новият собственик на почетната титла „г-жа Русия“. Тя стана 31-годишна Дария Иванов, жител на Нижния Новгород.

Г-жа Русия 2020

В нощта на 22 август 23 август, последният XXI на националния конкурс на най-красивите и успешни жени в страната се състоя в концертната зала на Москва на Астория. В него участваха двадесет и две майки и в същото време в него взеха участие бизнес жена от различни части на Руската федерация.

За победата се бориха красиви, ярки дами, които знаят как да съчетаят голямо семейство, кариера и да участват в благотворителни проекти.

Прекрасна „г-жа“ Дария Иванова три деца. Образование – специалист за външна икономическа дейност. В момента тя ръководи студиото на обучение в стила на интелигентния „бод“, където всичко е насочено към хармоничното развитие на физическата форма. Сред хобитата – живопис и танци.

Г-жа Русия 2020

По въпроса за това, което най-голямата жертва на Дария донесе за победа, една жена отговори, че това се разделя със семейството си. Трябваше да отиде от тях за една седмица, а това преди никога не се е случило.

И ако Дария вече ще даде възможност да направи 3 желания на златни рибки, те биха били такива: „Първо: вероятно е малко наивно, но искам всяко дете да обича семейството си. Второ: така че хората да не губят вяра в добро. И третата … няма да кажа – в противен случай няма да се сбъдне!“

В случай на събитието беше избрана друга красота „г-жа Русия 2020 – смляна топка“. Тази Челябинка Катрин Цветкова, щастлива майка на четири деца. Тя ще отиде в Китай, за да представи Руската федерация на престижния конкурс за г-жа. Globe 2020. Между другото, сегашният му носител е и руски – Кемерово Ксения Кривко.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Desislava Ivanova

    Можете ли да ни кажете повече подробности за Г-жа Русия 2020? Какъв е целта на това състезание? Колко жени се състезават? Какви са критериите за участие и какви са наградите? Има ли някакви изисквания за участниците? Бихме искали да знаем повече за това събитие и как да се включим. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари