...

В Русия първо привлича модела в Hijab за рекламни дрехи

Руски търговец на дребно „Gloria Jeans“ реши за първи път да се занимава с нова колекция от модел на облекло в мюсюлманските традиции в хиджаб. Hijab нарече традиционна ислямска жена забрадка и дълга рокля към пода, скриващ фигура.

Снимка на момичето в такъв търговец, придружен от лозунг – „C Gloria Jeans винаги можете да бъдете себе си! Ние винаги се радваме на вас, независимо от възрастта, пол, цвят на кожата, религия, възгледи „.

В Русия първо привлича модела в Hijab за рекламни дрехи

Други мрежи за руски дрехи преди това не са провеждали рекламни кампании, ориентирани към мюсюлманите, въпреки че по целия свят е – Няма новост. Русия е мултинационална страна, а решението се казва, казват модните експерти. Решението „Gloria Jeans“ не е само почит към частта на руснаците, които изповядват исляма, но и акцентът върху факта, че Дрехите са създадени за всички.

Gloria Jeans има много магазини в Чечня, Дагестан, Татарстан и Башкирия, но някакъв отделен асортимент за тях, ориентиран към религиозността, не се планира да бъде създаден. Джинси, Ризи и тениски се продават навсякъде еднакви, подчертани в компанията.

В Русия първо привлича модела в Hijab за рекламни дрехи

Рекламна компания „Gloria Jeans“ харесва световната общност, защото съответства на тенденцията – Увеличаване на стойността на всички, като се вземе предвид неговата автентичност. Нашето възхищение за руските търговци на дребно изразиха генералния директор на модната консултантска група Anna Lebsak-Kleimens. Тя отбеляза, че е било изненадано, че руснаците с цялото етническо разнообразие още не са започнали да насърчават темата за националната уникалност и общото единство в модата.

В Русия първо привлича модела в Hijab за рекламни дрехи

Разбира се, образът на едно момиче в дънките и хиджаб е донякъде необичайно. Но това все още е все още, сигурни са експерти.

Gloria Jeans – един от най-големите производители и продавачи на облекло и обувки, притежаващи марките Gloria Jeans и Gee Jay. Днес има мрежа Повече от 550 магазина в цялата страна. Всъщност, нищо революционно руснаците не го направиха. За тях преди четири години моделът в хиджаб се появи в рекламата на H & M, и преди година, L »Oreal Paris Elvive стана мюсюлмански блогър, който също се появява само в хиджаб.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Teodora Ivanova

    Защо Русия привлича модела в хиджаб за рекламни дрехи? Какво е предизвикало тази промяна в търсенето, за да включват хиджаб в модния свят? Има ли някаква промяна в отношението и приемането на ислямската култура в Русия?

    Отговор
Добавяне на коментари