...

Бурлек танцьор стана известен поради появата на Мерилин Монро

Мнозина се опитват да повторят чувствения образ на сексуалния символ на 50-те години, но не е лесно. Просто не достатъчно от самата чувственост, детска наивност и в същото време мъдростта на възрастна жена – по дяволите, притежаван от Мерилин Монро.

Бурлек танцьор стана известен поради появата на Мерилин Монро

Актрисата съчетава различни черти в себе си и според приятелите си, те бяха трудно да го разберат.

Изабела Блис живее във Великобритания и танцува Бурлск към един от кабарето. 34-годишното момиче разгледа актрисата близнака. Какво мислите да изглеждате?

– Бог, изля Монро!- Аз чух Изабела от младостта

Една поразителна сходство с момичето Мерилин Монро забелязала в младостта си, когато е запознат и дори минус очила й: „просто излее Монро!“Момичето се възползва от това сходство с известната актриса, която я направи успешна.

Бурлек танцьор стана известен поради появата на Мерилин Монро

Изабела Блис активно участва в тематични фотосесии, демонстрирайки образа на прекрасния Мерилин Монро. В допълнение, поради невероятно сходство, момичето насърчава марката за козметика.

Но в живота си има проблеми – понякога поради сходство с актрисата, момичето е блокирано в социалните мрежи, вероятно я приемат за фалшив.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Borimir

    Защо бурлек танцьорът стана известен поради появата на Мерилин Монро?

    Отговор
  2. Vanya Dimitrova

    Какви булки танцува? Защо точно Мерилин Монро го направи известен?

    Отговор
Добавяне на коментари