...

Всичко е за роклята: като легендарна люлееща рокля Мерилин Монро я разведе със съпруга си

В първите дни на август светът традиционно припомня една от най-красивите жени в историята – Мерилин Монро. Тя умря на 5 август 1962 година. Тя беше само на 36 години. Гин Бейкър Бейкър Бейкър бе намерен в собствения си дом. Официалната причина за смъртта се нарича свръхдоза от барбитуратите.

Когато чуете името на MONROE, по някаква причина, усмихната блондинка е неволно в паметта, която стои на решетката на вентилацията. Тя усърдно държи подгъва на рокли и вятърът е на дъното, опитвайки се да го вдигне над главата. Това е легендарната рокля, която играе важна роля в живота на актрисата.

Всичко е за роклята: като легендарна люлееща рокля Мерилин Монро я разведе със съпруга сиВсичко е за роклята: като легендарна люлееща рокля Мерилин Монро я разведе със съпруга си

Мерилин играеше брилянтно и не много роли в три дузина филма, но аз си спомням всичко по някаква причина този образ, който актрисата създаде на снимката „сърбяща седма година“. По-късно те наричат ​​същото време за миналия век.

Облечи Монро, наречен един от най-известните в историята. И именно в това изображение в една и съща бяла рокля красота Мерилин Успортираха скулптори, създавайки паметник, който сега е в Палм Спрингс.

Всичко е за роклята: като легендарна люлееща рокля Мерилин Монро я разведе със съпруга си

Малко хора знаят, че бялата рокля с коварно с огромна роля играят в живота. На снимката, на тази сцена, Монро играеше очарователната блондинка, модел, с който се публикува определена книга, когато съпругата и децата му отиват на почивка за града.

Роклята, на идеята за режисьора, трябваше да се издигне, след като героинята чуе главата на тренировката на метрото под решетката на тротоара през вечерната разходка с новия работник. И на първо място, за да стреля наистина честно изпитано на улицата, но Monroe в роклята на трептенето привлече такъв брой Zooak, които емоционално подсвирша и плесна при вида на белите шорти актриси, които стрелбата решила да се движат през нощта.

Въпреки това, далеч над полунощ, сцената събра куп зрители, Ето защо, епизодът в павилиона на Fox Studio 20-ти век.

Всичко е за роклята: като легендарна люлееща рокля Мерилин Монро я разведе със съпруга сиВсичко е за роклята: като легендарна люлееща рокля Мерилин Монро я разведе със съпруга си

Авторът на белите рокли е дизайнер Уилям Треста. Погрешно мислете, че роклята е бяла, всъщност е цвят на слонова кост. От известно време се смяташе, че дизайнерът е решил да спести време и пари и не е направил рокля за актрисата, но просто си купил, но трилимите категорично отречеха тези спекулации.

Сцената с процъфтяващата рокля доведе до радост на всички – от членовете на екипажа на филма до зрителите, но тук е баскетболен играч на съпруг Джо Димаджио е невероятно объркан, Той обвини жена си във факта, че тя безсрамно изгаси тялото си. Скандалът, който баскетболист подреди красота-съпруг, стана решаващ, а след него се разпадна двойката.

Всичко е за роклята: като легендарна люлееща рокля Мерилин Монро я разведе със съпруга си

След трагичната смърт на Krasavitsa Marilyn Film Studio 20-ти век лисица организира търг през 1971 г., на който много актриси оставиха чука. Сред партидите беше и рокля на слонова кост. Той бил купен от Деби Рейнолдс, по-късно се оказа в холивудския музей на киното.

На следващия търг, легендарната и трагичната рокля падна през 2011 година. Експертите преди това го оцениха в 1-2 милиона долара. В действителност, екипировката Монро, неизвестен купувач, придобил 4.6 милиона долара и платени над тази сума друга комисия.

Всичко е за роклята: като легендарна люлееща рокля Мерилин Монро я разведе със съпруга си

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Svetoslav Georgiev

    Защо легендарната рокля на Мерилин Монро разделя съпруга й? Какво е специалното в тази рокля, което може да доведе до такива последствия? Грешка в комуникацията или има друга причина? Радвам се да науча повече за историята зад тази рокля.

    Отговор
Добавяне на коментари