...

Ученикът превърна пакетите от магазини в тоатурите и стана известен

Благодарение на оригиналността в нашето време, можете да постигнете много. Струва си да се въплътим луда идея на живота, да разкажете за този свят, как са абонатите на вашите сметки. Така направи американски студент – Ариел Сидни, каза на света за хобито си.

22-годишно момиче започна да седи на карантина и тя намери очарователна професия. Всичко се случи спонтанно – Ариел отиде с приятел в Икеа и той предложи приятел да шие рокля от марковите си торби. Момичето се съгласи, а след 5 месеца тя шиеше оригинални рокли.

Ученикът превърна пакетите от магазини в тоатурите и стана известен

Пакети от маркови магазини

В момента момичето произведе много дрехи от пакети такива магазини като целта, Walmart, микробуси и други. Както момичето каза, отначало отрязва Лоскиката и след като ги шие заедно.

– Взех втори път в живота си за създаване на рокля, така че направих всичко изобщо. Костюм от целевите пакети, заших за една година и половина, просто ми даде. Екипът от микробус, който бях трудно да направя, и мина около три дни – сподели Ариел.

Когато дрехите са готови, студентът я поставя на себе си и прави снимки за социални мрежи. Въпреки факта, че Ариел първоначално е скучен, и тя излезе с такова забавление като забавно, сега тя е сигурна, че нейната дейност ще помогне на другите да използват своя творчески потенциал.

Ученикът превърна пакетите от магазини в тоатурите и стана известен

Абонатите на находчивия моден дизайнер с възхищение отговориха на нейните хобита: „Това са невероятни тоалети!- Радвам се!“Талант“, „вие сте много креативни, впечатляващи!“

Студент планира да продължи хобито си. „Искам хората да се научат как да рецикрат старите неща, превръщайки ги в нещо ново. Аз също насърчавам втора ръка, защото дрехите от масовия пазар често отиват на боклука и вреди на нашата планета „, говори Ариел.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kremena Georgieva

    Какво точно направи този ученик с пакетите от магазините, което го направи толкова известен? Може ли да се каже, че това е нещо полезно или просто беше увлечението му? Защо тази информация е интересна за мен като читател?

    Отговор
Добавяне на коментари