...

Aiza Anokhina пусна за продажба сватбена рокля, която се ожени за Raper GUF

Бившата съпруга на рапър Гуф, известен блогър красота Aiza anokhina продавам Великолепна сватбена рокля, в който се жени.

Очевидно тя реши най-накрая да се отърве от всички спомени за неуспешен семеен живот. Снежна рокля с дълъг цикъл на Anokhina само веднъж – през 2008 г., когато сватба с Алексей Долматов, по-известен като Гуф.

Aiza Anokhina пусна за продажба сватбена рокля, която се ожени за Raper GUFAiza Anokhina пусна за продажба сватбена рокля, която се ожени за Raper GUF

Обявяване на продажбата на красива сватбена рокля Iza, поставена в личен блог. Тя подчерта, че роклята е „извън мода“, защото е отличен модел на класически сватбен стил.

Според Анохина, „време е да се разделим с рокля, която е била държана почти 12 години“.

Иза отбелязва, че очарованието не е загубил облеклото през годините, тя се влюбва в него веднъж на пръв поглед. Желаейки да си купиш бяла рокля IZA помоли да напише страниците си в социални мрежи или да се обади.

Тези, които искат да кажат, вече са намерени и техните много. Но обърква какво Досега Iza не се обади на цената на роклята. Има предположение, че сред онези, които искаха да купят „историческия“ облекло на феновете на творчеството на Гуфа, тя възнамерява да харчи нещо като търг – кой ще плати повече.

Aiza Anokhina пусна за продажба сватбена рокля, която се ожени за Raper GUF

Gufa и Izi брак съществуват само на около шест години, ИЗА се опита да помогне на GUFU да се справи с наркотичната зависимост, но безуспешно. Те са имали син за себе си.

Исаис бързо се възстанови от развода и отново женен – ​​за предприемача на име Дмитрий. В този брак тя имаше друго момче – син с необичайно име Елвис.

Възможно е анохин Има редовни промени в личния живот. Наскоро тя съобщи, че „с Дима, те не живеят заедно, но общуват и работят по един проект“. Тя отбеляза, че и двамата са много сложни хора, с които не е лесно да се получи.

Aiza Anokhina пусна за продажба сватбена рокля, която се ожени за Raper GUF

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Maria Koleva

    Моля, може ли да ми кажете повече информация за сватбената рокля, която Айза Анохина пуска за продажба? Колко е цената и има ли снимки на роклята? Също така, как мога да се свържа с нея, ако се интересувам от покупката? Благодаря предварително!

    Отговор
    1. Svetoslav

      Роклята, която Айза Анохина пуска за продажба, е висококачествена и елегантна сватбена рокля. Цената на роклята може да варира в зависимост от модела и материалите, използвани за изработката й. За да получите повече информация относно цената и наличието на снимки на роклята, ви съветвам да се свържете директно с Айза Анохина чрез нейния уебсайт или социални мрежи. Благодаря ви!

      Отговор
Добавяне на коментари