& # 171 + просто огън!Natalia Ionovi в сравнение с тийнейджър

Всички известни глюкоза са решили да угоди на феновете им и направиха нова снимка за тях на фона на музикалните високоговорители. Настъпили коментари не бяха границата! Фоловерите подчертаха детството на певицата и дори коментираха: „Всеки е застаряващ, тя е млада!“

Наташа наистина изглежда много добре за възрастта си (напомняне, певица 34 години). Певицата наблюдава появата си, така че тя успя да остане красива и тънка.

& # 171 + просто огън!Natalia Ionovi в сравнение с тийнейджър

– Толкова красива като тийнейджърското момиче!- Феновете се възхищаваха

За фотосесията Наташа избра домашно студио. Тя е елегантно поставена на фона на аудио дебелото черво, демонстрирайки татуировка на бедрото. Последователите отбелязват, че Йонова изглежда по-млада от годините си.

& # 171 + просто огън!Natalia Ionovi в сравнение с тийнейджър

„Всеки остарява през годините, а Наташа е млада!»Наташа, просто огън!- Вие сте шик, изглеждайте много млада, – красота, като тийнейджърка, – тези и други коментари получиха глюкоза в отговор на нов изстрел.

Наталия и нейният съпруг – Александър Чистиков, растат 2 дъщери: 13-годишна лидия и 9-годишна вяра. Вероятно, много скоро глюкозата ще изглежда като лида. Между другото, момичето отиде в стъпките на майката и планира да направи музикална кариера. Какво ще се случи от това време ще покаже.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Koleva

    Наталия Ионови – страхотна! Как и колко се различава от тийнейджърите? На колко години е тя? Какво я отличава от тях? Какъв е нейният стил и как се препродава? Има ли специфични интереси или постижения, които направиха толкова голяма разлика? Моля, споделете повече информация за Наталия Ионови!

    Отговор
Добавяне на коментари