...

Големият огън: пожарникарите организираха самбарск барел в мрежата

Причината за това е прилагането на актрисата. Тя призна, че няма да свърже живота им с представители на работната професия, а именно с пожарникари. Във връзка с това твърдение пожарникарите бяха обидени от Анастасия Самбурск, въпреки че тя нямаше никаква цел.

Въпреки това, актрисата няма да се откаже от думите си, напротив, тя започна да защитава позицията си още повече.

Големият огън: пожарникарите организираха самбарск барел в мрежата

„Имам 20 000 паркинг и плащам за апартамент 25 000, как ще живеем?- Коментира актрисата

Всичко започна с пускането на въпросника в Instagram. – попитаха абонатите й, можеха Анастасия да влезе в отношения с беден човек, а именно с пожарникари. Самбурск отговор предизвика вълна от негативност, актрисата дори не очакваше такава реакция.

„Заплатата на пожарникар не е достатъчна дори за покриване на нуждите на домакинствата. Плащам апартамент от 25 000 и паркинг 20 000 души. И за един апартамент, докато е на етап ремонт. Как ще живеем? Или пожарникар планира, че ще го дам?- отговори Анастасия.

Пожарникарите след тези думи бяха обидени и мнозина започнаха да я осъждат. Актрисата не усеща вината си. Тя вярва, че в семейството разходите трябва да споделят поне еднакво. Анастасия подкрепи Наталия Рудова: „Ти си написал гол факт. Вие сте самостоятелно и успешно момиче, което е постигнало всичко. Злите езици ще се върнат на фондовата индустрия. „.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Emil Todorov

    Здравейте! Имам един въпрос относно това – какво представлява „самбарск барел“ и какво е неговото значение за пожарникарите при големи пожари? Благодаря предварително за обяснението!

    Отговор
Добавяне на коментари