...

Natalia oreiro показва гореща целувка със съпруга си в 19-та годишнина от сватбата

Казва се, че с течение на времето страстта набъбва в отношенията, но изглежда, орейро и съпругът й е възвръщаем пример. Въпреки факта, че те отдавна са заедно (Наталия Орео се омъжи за Рикардо Моло през 2001 г.), в отношенията им всичко е наред.

В Instagram звездата „дива ангел“ публикува нов изстрел, който впечатли феновете й.

Natalia oreiro показва гореща целувка със съпруга си в 19-та годишнина от сватбата

„Красиво семейство и най-важното – щастливо дете!“- реагира на абонатите на имиджа на актрисата

Наталия Орейро – за много любима актриса. Тя обича хората за тяхната доброта, естественост и нежелание да отидат по модата. Наталия живее в хармония и със света и не изобразява нищо, за да привлече вниманието.

В новата картина бяха заловени Наталия и нейният съпруг Рикардо, разлята в страстна целувка. Актрисата публикува снимка и поздрави съпруга си от 19-та годишнина от сватбата. Рикардо над него от 20 години, но възрастта не е пречка за любовта!

Natalia oreiro показва гореща целувка със съпруга си в 19-та годишнина от сватбата

Надписът за снимката е много сладък: „Любов към небето. 19-та годишнина на сватбата „. Незабавно се понижи от тези, които видяха подновяването на лентата: „Наталия, какво си красива и щастлива!““ Удивително е, че хората от една професия живеят толкова дълго, „“ обичам вашето семейство!»“ Красиво семейство и щастливо бебе „.

Наталия и Рикардо изиграха сватба през 2001 г., а през 2012 г. имаха момче Merlin Atalaupa. Въпреки младата възраст, той знае по света, мама често го отвежда с него на концерти.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Georgieva

    Какъв е рецептата за дългогодишен брак, която Наталия Орейро и нейният съпруг споделят с нас след 19 години?

    Отговор
Добавяне на коментари