...

& # 171 + никога не прекъсва носа си & # 187 +: дъщерята на Гуисея Лелиа направи ринопластика

Олга Бухарова – Bunkarka момиче, тя го дава да разбере чрез социални мрежи, често публикува надходни снимки. Тя направи ринопластика и веднага показа лицето си към абонатите. Душата Гузеева не съставлява малките (така че тя обича да нарича дъщеря) и въпреки факта, че момичето е вече на 20 години, телевизионният водещ „нека се ожени“ все още се отнася за нея като дете.

& # 171 + никога не прекъсва носа си & # 187 +: дъщерята на Гуисея Лелиа направи ринопластика

Lelley за съвременни младежки тенденции

След като самата Лариса Гусеев беше арматура, толкова спокойно се отнася до прогресивния поглед на дъщеря. Olga често се състезава с обществеността с откровени снимки – някой не я разбира, някой осъжда, а някой се възхищава на смелост.

Олга Бухарова не пропуска възможността да декларира, че тя не уважава хората, тя е изцяло за феминизма и други младежки тенденции.

На 8 декември момичето публикува нов изстрел в Instagram и каза каква е операцията. Не е известно какво направиха лекарите с носа си, но самата Олга погледна през видео операциите и каза, че тя наистина го харесва. Тя също така съветва абонатите в Instagram „никога не счупват носа си“.

& # 171 + никога не прекъсва носа си & # 187 +: дъщерята на Гуисея Лелиа направи ринопластика

Малко вероятно е Олга, която се придържа към бодапозната, е решена за ринопластика за естетическа причина. Най-вероятно тя е ранена, в резултат на което трябваше да извърши операция. Дъщерите Гисеева дори не трябва да правят нещо – тя и без интервенции момичето е много красиво.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Desislava Ivanova

    Защо дъщерята на Гуисея Лелиа реши да направи ринопластика? Тя винаги е имала красив нос, защо се промени решението й? Има ли някаква причина зад това решение или просто търси промяна във външния си вид? Бих искал да разбера нейното мотивиране и каква е реакцията на нейните близки.

    Отговор
Добавяне на коментари